Śmietnisko > Flamewar
Odp: Inwazja na -A- rozpoczeta?
Kira Korpii:
Platfusku moj kochany anonimowy: uzyj report bot button i zglos mnie prosze, prosze, prosze. A wtedy zobaczymy kto pozbedzie sie konta.
Goomich:
--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 18, 2011, 11:22:08 ---Poza tym on odpowiadal Skeerowi, ktoremu np ja nie mam prawa ufac, bo pierwsze co zrobil po odejsciu LFN to oskarzyl go o kradziez itemkow z kontraktu. Na dowod tego wkleil tutaj screeny tego sfailowanego kontraktu, ale byl tak zacietwierzony ze nie ogarnal faktu ze sam ten kontrakt wystawil i sfailowal.
--- Koniec cytatu ---
Brakuje ważnego szczegółu: gdzie był item w chwili failowania?
Syntion:
Cat, ja stawiam znak równości pomiędzy obiema organizacjami dlatego:
--- Cytuj ---Zdaje sobie sprawe, ze pewnie niektorzy z moich kolegow z aliansu boca, bo na codzien widze boty, lataja i musza do kogos nalezec. Ale jezeli jakis moj kolega boci, to robi to cichcem, i sie do tego nie przyznaje, wrzuca gdzies bota do jakich rolkow aaa czy nawet inver brass, i to jest niesprawdzalne
--- Koniec cytatu ---
Nie jesteś w stanie odpowiadac za wszystkich ale tez naiwnym jest bronienie i stawianie w wyidealizowanym swietle swojej organizacji i wlasnie do tego mialem w swoich postach zastrzezenia co do c0venu. Jak widzisz sam masz takie obiekcje i nie masz pewnosci czy aby wszyscy sa w porzadku i nie boca.
--- Cytuj ---Takie ciagle obrzucanie blotem, ze niby w coven to kazdy ma po 2-3 boty w inver brass, i jest to normalne i akceptowalne, jest po protsu niesprawiedliwe i krzywdzace, przynajmniej w stosunku do takich osob, ktore faktycznie staraja sie z bociarstwem walczyc, jak ja czy skeer czy jeszcze pare innych.
--- Koniec cytatu ---
I wlasnie dlatego pisalem o pomowieniach niezaleznie ktorej ze stron (jezeli takie akurat sa). Latwo jest pomowic ale ciezko pojsc juz o krok dalej i nabrac 100% pewnosci ze ktos to bot a inny nim na 100% nie jest.
--- Cytuj ---A do tego czasu musimy sobie jakos radzic i czesciowo to tolerowac, wybierajac mniejsze zlo, ale to nie znaczy, ze nam sie to podoba lub ze alians ma profil bociarski, jak to sie tutaj usilnie staraja przedstawic pewne osoby z PBN (ktore nie sa ambasadorami LFN:)
--- Koniec cytatu ---
Przepraszam ale tutaj sie z toba nie zgadzam. Skoro nie ma pozwolenia na bocenie to NIE MA go w ogole a nie ze "musimy sobie jakos radzic i czesciowo to tolerowac".
Albo - albo :)
pozdrawiam
Nie ambasador LFN-u :)
Kira Korpii:
--- Cytat: Mona X w Sierpień 18, 2011, 12:33:25 ---Brakuje ważnego szczegółu: gdzie był item w chwili failowania?
--- Koniec cytatu ---
Hmm jesli kontrakt akceptujesz swoja postacia, to ciezko zeby byl gdzie indziej niz u ciebie. Lepiej nie szukaj dziur w calym, mkay?
Goomich:
To może następnym razem napisz, że sam wystawił zaakceptował i sfailował, mkay?
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej