Śmietnisko > Flamewar
Odp: Inwazja na -A- rozpoczeta?
CATfrcomCheshire:
--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 18, 2011, 11:06:52 ---Czytanie tekstow ze zrozumieniem to rzecz bardzo trudna.
--- Koniec cytatu ---
To jak w takim razie nazwiesz taka karkolomna figure retoryczna "moglbym oskarzyc kogostam o szpiegostwo, ale tego nie zrobie, bo wiem ze tak nie bylo, wiec wy tez nie oskarzajcie LFN o bocenie, mimo ze wiecie, ze tak bylo"? Albo moze po prostu to ty nie zrozumiales co napisal Syntion? Kira, wiem ze to flejm, i mozna tu pisac teoretycznie wszystko, ale jak juz naprawde nie masz nic do napisania, to po co to robisz. Przeciez z tego zdania ktore napisales nic nie wynika. Jak z wiekszosci tego co piszesz zreszta.
Kira Korpii:
Z twoich za to wynika zupelnie co innego niz napisal Syntion. Dlatego zamilknij i sam sie zastanow po co mu odpisywales.
Poza tym on odpowiadal Skeerowi, ktoremu np ja nie mam prawa ufac, bo pierwsze co zrobil po odejsciu LFN to oskarzyl go o kradziez itemkow z kontraktu. Na dowod tego wkleil tutaj screeny tego sfailowanego kontraktu, ale byl tak zacietwierzony ze nie ogarnal faktu ze sam ten kontrakt wystawil i sfailowal. A moze zrobil to celowo by rzucic cien na lfn tutaj na centrali? Ciekawe tylko ze nie zglosil sie w grze o wyjasnienie sprawy tylko od razu zaczal krecic afere. Dla takich wiec ludzi nie mam zaufania. PRO dyplomata is PRO. Przynajmniej Syntion zaznaczyl - POMOWIENIE- , w jak to okresliles, karkolomnej figurze ktora jest tak prosta i jasna ze trzeba umyslu CATa zeby ja skomplikowac :D
Syntion:
Przeczytaj Cat jeszcze raz mojego posta. Tylko wysil sie tym razem.
--- Cytuj ---Z tego co wiem, Garon i Akira sie nie lubia, wiec twoja teoria jest troche naciagana
--- Koniec cytatu ---
Hehe Czlowieku, ja to podalem jako przyklad absurdalnej i wymyslonej na poczekaniu na potrzeby posta bezpodstawnej informacji a ty mi piszesz ze moja teoria jest naciagana. No rotfl oczywiscie ze jest. Bo to byl PRZYKLAD pomowienia. Masz problem z rozumieniem czy nadal interpretujesz to co pisze przez pryzmat
Mojego bycia rzekomym
--- Cytuj ---Oficjalnym Ambasadorem LFN
--- Koniec cytatu ---
Teraz to zes dowalil jak lysy grzywka o kant okraglego stolu. Pomysl czlowieku ... Jakbym mial byc ambasadorem LFNu to po jaka cholere bym z niego wychodzil?
--- Cytuj ---Wiec przestan sie poslugiwac POMOWIENIAMI o szpiegostwo, i zajmijmy sie faktami.
--- Koniec cytatu ---
LOL, kompletnie nie zrozumiales o czym pisalem i w jakim kontekscie uzylem przykladu pomowienia.
--- Cytuj ---Niezle historie wam tam musieli saczyc na korpowym. Dales sie po prostu zmanipulowac Syntion, mozna powiedziec ze w pewnym sensie jestes takim samym narzedziem jak Garnek, ktory mial robic sztuczny tlok zeby latwiej bylo ukryc boty w korpie
--- Koniec cytatu ---
Moglbym powiedziec tak. Ciebie tam nie bylo wiec uznam to za nadinterpretacje kogos niekumatego w temacie.
A dla jasnosci. Nikt mi nic nie musial saczyc na korpowym ani nie musial manipulowac mna jak Garnekiem bo mnie juz wowczas w korpie LFN nie bylo. Mialem swoje osobiste powody dla ktorych opuscilem korporacje. No ale ty wszystko wrzuciles do jednego wora. Oczywiscie stwierdziles, ze skoro krytykuje c0ven to automatycznei jestem ambasadorem LFNu, ktorego nawet nei bylem juz memberem. Niezle zryta i wykminiona teoria ci wyszla co?
--- Cytuj ---Prawdziwym powodem wyjscia LFN z C0ven jest tylko i wylacznie brak zgody na wynajecie altkorpowi Ozziego systemu ze stacja na wylacznosc, cala reszta to tylko bicie piany. i chocbys nie wiem jak sie tu na tym forum wysilal, to tego nie rozmydlisz, bo to zostalo powiedziane jasno w Tasmach Prawdy przez samych zainteresowanych, co wszyscy mielismy okazje uslyszec.
--- Koniec cytatu ---
Cat, gowno mnie obchodzilo i nadal mnie to nie obchodzi z jakiego powodu wyszedl terazniejszy LFN z c0venu, naprawdę. Tasmy prawdy to tak naprawde dla mnie dowody na to, ze zarowno w jednej jak i w drugiej organizacji (coven i LFN) cos jest mocno popier****ne.
--- Cytuj ---Rozumiem, ze jestes emocjonalnie przywiazany do nazwy LFN, ktora wymysliles, i zyczysz temu korpowi jak najlepiej
--- Koniec cytatu ---
Owszem bylem przywiazany do korpa, ktory wspoltworzylem i poswiecilem mu kawal czasu, kto by nie byl. Druga czesc wypowiedzi to nadinterpretacja i uogolnienie. :) Temat na inna dyskuje
--- Cytuj ---i bronisz kompletnie skompromitowanej sprawy
--- Koniec cytatu ---
Wyjasnienie. Nie bronie i nie nigdy nie bylo moim zamiarem bronienie LFNu czy c0venu.
--- Cytuj ---ze nie widzisz ewidentnych faktow
--- Koniec cytatu ---
Ewidentnym faktem dla mnie jest ze zarowno LFN jak i c0ven to dwie skompromitowane przez siebie nawzajem organizacje, ktore niegdys byly fajne. Teraz to wyglada jak wojna rozbitej przez konflikty interesow i wlasne wygorowane ambicje jednostek jednej mafii, ktora jak im bylo po drodze to sie wspierala ale jak jedna ze stron poczula sie walona za plecami to zaczeliscie sobie wszystko wywalac na publiku i srac hejtem na potege.
--- Cytuj ---Przykro mi to mowic, ale to o takich jak ty Stalin mowil "uzyteczni idioci" :D
--- Koniec cytatu ---
Mysle ze Stalin bylby dumny z tego na kogo wyrosles. Dolozylbym do tego jeszcze Goebbelsa bo bardzo ladnie powtarzasz epitety, ktore chcialbys zeby staly sie w koncu prawda :)
CATfrcomCheshire:
a teraz policz sobie ile masz w tej chwili postow na Centrali (ktora tak rzekomo pogardzasz). Wiekszosc tych postow to obrona LFN tudziez plucie zolcia na c0ven, wiec wybacz, ze jestes postrzegany jak Ambasador LFN na Centrali - pewnie sam jeden wysmarzyles wiecej postow w ich obronie, niz wszyscy ich czlonkowie razem wzieci :) Co do dwoch skompromitowanycn organizacji, to tak, c0ven niezle oberwal rykoszetami, ale mam nadzieje ze wraz z odejsciem takich korpow jak LFN czy ZUO, odeszly glowne zrodla zepsucia. W ktorym ty pewnie nie brales udzialu, ale potem bardzo sie zaangazowales w obrone jednej i oczernianie drugiej strony. Wiec nie wyjezdzaj mi teraz z urazona niewinnoscia, tylko przeczytaj sobie swoje wczesniejsze posty na tym forum, a jak ci sie naprawde nie chce to moge ci powklejac co lepsze kawalki. A potem przeczytaj jeszcze raz dwa ostatnie.
Platfusek:
--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 18, 2011, 11:22:08 ---stuff...
--- Koniec cytatu ---
kiraa korpi na prawdę nie wiem skąd sie tu wziąłeś pewnie przez pomyłkę, ale ktoś taki jak ty kto siedzi w bociarskim korpie pozerów pvperów i od marca nie zrobił nic po za kupnem nowego ravena na paski, nie powinien się wypowiadać na tematy które go przerastają. Zrób coś ze swoim życiem, wyjdź na dwór zobacz jak się świat pozmieniał pod twoją nieobecność.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej