Śmietnisko > Flamewar

Odp: Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (5/17) > >>

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Kira Korpii w Sierpień 16, 2011, 09:13:06 ---Prawda jest znacznie bardziej powazna - prawie posralem sie ze smiechu czytajac post Wielkiego Brata Platfusia :>

--- Koniec cytatu ---

Gdybym za kazdym razem kiedy czytam twojego posta popuszczal ze smiechu, to juz dawno nie mialbym sie w co przebrac :) Sluchaj, moze to jakis problem, wczesnie wykryte schorzenie da jakos wyleczyc, na twoim miejscu skontaktowalbym sie z jakims dobrym proktologiem, bo kto wie, z jakich powodow bedziesz popuszczal za rok - dwa, nie lekcewaz tego

Kira Korpii:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Sierpień 16, 2011, 09:19:02 ---Gdybym za kazdym razem kiedy czytam twojego posta popuszczal ze smiechu, to juz dawno nie mialbym sie w co przebrac :) Sluchaj, moze to jakis problem, wczesnie wykryte schorzenie da jakos wyleczyc, na twoim miejscu skontaktowalbym sie z jakims dobrym proktologiem, bo kto wie, z jakich powodow bedziesz popuszczal za rok - dwa, nie lekcewaz tego

--- Koniec cytatu ---

Dobrze ze popuszczasz tylko czasami, ale skoro wiesz jak sobie z tym radzic to zglosze sie po porade jesli cos mi sie przydarzy.

Xeovar:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 16, 2011, 00:50:38 ---Hed stracone, ge oblezone.
To co kiedy bedzie sytuacja faktycznie wymagan waszej interwencji? To pytanie odnosnie posta xeovara z ksod. Mi to Wyglada na to ze to coven wraz z SW sie sprzedali ruskim jak kiedys apa. coz za ironia losu jeszcze teraz niektorzy covenowcy wypominaja czlonkom apa ze jako corp rentierski zmienili strony a sami nie lepsi. Wyglada ze z covenu tylko owce maja jaja i sprzedajna dusza nie jest u owiec a w covenie, bo jako jedyny corp z sw walcza z kacapami, a coven wlaz pod kamien resetujac sojusznika w potrzebie. Aha damage control "my chcemy tylko gf" juz sie przejadl, takze czekam na jakas nowa wymowke.

--- Koniec cytatu ---

Byliśmy poproszeni o pomoc podczas drugiego RFa ihuba w HED, był nawet alarm clock ogłoszony na to CTA, po czym -A- postanowiło nie engagować. Od tamtego czasu nie było prośby o pomoc (a przynajmniej o tym nie wiem, od kilku dni jestem na urlopie).

HammerSnake:
hehe no właśnie z zdziwieniem się przyglądałem, że nikt nie poruszył udanej covenowej misji dyplomatycznej "przetrwać do jesieni".

Normalnie lato miłości na centrali  8).

Z drugiej strony, z góry wiadomo co xeo napisze. Więc może nikomu już się nie chce ciągnąć sprawy, bo dyskusja będzie wiała nudą :P.

akira akawa:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Sierpień 14, 2011, 12:14:19 ---Z tą różnicą że w Taśmach Prawdy ani razu nie pada nick "Czaczaros", a osoba o której mówiliśmy to StellarZord aka Kino.

--- Koniec cytatu ---

Ahaahaaaha  ten jeszcze lepszy same "Asy" kosmosu na FC^^

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=kill_detail&kll_id=153138

http://hq.c0ven.pl/kb/?a=pilot_detail&plt_id=98306

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej