Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[DWISH] Death Wish. - dyskusja
Pol Kent:
--- Cytat: SokoleOko w Sierpień 11, 2011, 23:31:52 ---Cycków w tym temacie nie będzie.
--- Koniec cytatu ---
Coś jeszcze chciałbyś kategorycznie oświadczyć Sokole ? ;D
Dormio:
--- Cytat: Orion1 w Sierpień 11, 2011, 17:20:46 --- Nie rozumiem po co w to grasz skoro jesteś kerbirem i uwazasz :
--- Koniec cytatu ---
No ja też nie rozumiem po co grasz niezależnie od tego co robisz w EVE. Z tym, że ja robię tylko to na co mam ochotę w EVE i wierz mi, że kerbirka to tylko drobny ułamek tego czym się w EVE zajmowałem i zajmuję. :P
Doom:
[admin]Pierwsze i ostatnie kurwa ostrzeżenie. Pisać on topic, albo ograniczyć się do czytania.[/admin]
Minna Hinata:
--- Cytat: Orion1 w Sierpień 11, 2011, 17:20:46 --- Nie rozumiem po co w to grasz skoro jesteś kerbirem
Ja uważam że w każdej grze najlepsza jest rywalizacja i walka PVP .Po to powstaja gry on line bo
dla zawodowych zakapiorów komputer nie jest przeciwnikiem i nic nie zastąpi prawdziwego myslącego gracza...
Tacy grają dla PVP i to jest dla nich najważniejsze i mają w dupie industry mining czy racenie
, wielu płaci słono żeby móc dalej grac i zabijać nie mają nawet czasu na czytanie wypocin forumwarriorów
co wszystko wiedza a na jednego kila napisał 100 postów...
powstał pomysł na nowy typowo PVP corp bez podziałów i kto sie wypowiada ?
kerbiry , forumwarriory , 2 strony gratulacji i uwag a ciekawe ilu puściło priva do sokoła ?
--- Koniec cytatu ---
Osobiście uważam że PVP to nie jest jedyna rzecz która jest ciekawa w EVE. Poza tym widzę walkę ze sleeperami & sansha nation, produkcję i wnerwianie zakapiorów marketowych sprzedażą rzeczy na których zarabiam 100 isk itp. 85% "Zawodowych zakapiorów" to typowe 14-15 letni dzieci które siedzą 18 godzin przed komputerem, nie mają życia, nie mają dziewczyny, nie mają przyjaciół i czymś muszą sobie to odbudować. Życie kreuje całkiem inne osoby które grają mając 20-30-40 lat i nie interesuje ich PVP ale odpoczynek przy biciu ratów, kopaniu itp. Każdy ma prawo grać tak jak uważa. Jeśli dla Ciebie kerbir / miner / producent to osoby z "dolnej pułki" niewarte uwagi i godne tylko "obrzucania błotem" to dziecko **** z tego forum i nie pokazuj się rasisto (administrację przepraszam za obelgi). Mam kolegę który włożył kosmiczną sumę dolarów w EVE tylko po to aby rozwinąć sobie potężną linię produkcyją i miningową. Jakieś "si" panie zawodowy zakapior?
Wracając do tematu życzę powodzenia Sokołowi z korporacją. Ma chłopak pomysł, ma koncept i chęci - to się liczy. Jedna więcej korporacja która chce się trudnić w small gang skirmish nie zaszkodzi a prawdziwych zawodowców można na palcach policzyć. Może i oni będą się kiedyś do takich zaliczać, tego mu życzę.
[admin]Słownictwo....
Doom[/admin]
Val Heru:
--- Cytat: Minna Hinata w Sierpień 12, 2011, 15:19:16 ---85% "Zawodowych zakapiorów" to typowe 14-15 letni dzieci które siedzą 18 godzin przed komputerem, nie mają życia, nie mają dziewczyny, nie mają przyjaciół i czymś muszą sobie to odbudować.
--- Koniec cytatu ---
Ten opis pasuje do counter-strika albo tibii, do eve nie bardzo. Powiedziałbym nawet że takie dzieci nie wytrzymały by w eve za długo, bo tutaj potrzeba cierpliwości i rozumu, szczególnie jeśli ktoś chce być dobry w pvp.
--- Cytat: Minna Hinata w Sierpień 12, 2011, 15:19:16 ---Życie kreuje całkiem inne osoby które grają mając 20-30-40 lat i nie interesuje ich PVP ale odpoczynek przy biciu ratów, kopaniu itp.
--- Koniec cytatu ---
W PBN średnia wieku strzelając to 25-30. Interesuje nas tylko PVP a bicie ratów, kopanie itp jak to ładnie ująłeś jest przykrym obowiązkiem i nijak nie relaksuje. Połowa ma dzieciaki, każdy zasuwa do roboty czy studiuje i nikt nie spędza przed kompem 18 godzin dziennie. Nie wiem skąd, patrząc przez pryzmat obranej w grze profesji, taki obraz graczy sobie wykreowałeś. Może widziałeś tylko jedną stronę medalu.
A już nie offtopując to powodzenia Sokole :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej