Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
[DWISH] Death Wish. - dyskusja
SokoleOko:
--- Cytat: Mona X w Grudzień 17, 2011, 00:04:49 ---W tym rempie za rok będziesz widział jumpbridge po klepnięciu F10. >:D
--- Koniec cytatu ---
Zero szans. Nadal sov mnie nie interesuje, chyba że "wirtualny" jak to w NPC regionie.
Tloluvin:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 17, 2011, 00:35:08 ---Zero szans. Nadal sov mnie nie interesuje, chyba że "wirtualny" jak to w NPC regionie.
--- Koniec cytatu ---
Ciebie nie. Pytanie czy reszty ludzi z sojuszu tez nie (zaprzyjaznionych wlochow pewnie tak), bo w ciagu paru miesiecy moze sie okazac, ze tylko Ty nie chcesz sova i albo bedziesz musial zmienic zdanie, albo znow nowy corp/sojusz zakladac >:D ;)
GlassCutter:
--- Cytat: SokoleOko w Grudzień 16, 2011, 23:03:54 ---Czas na garść newsów.
W końcu udało mi się przekonać mój alians, że południe śmierdzi i w połowie listopada przeprowadziliśmy się do Syndicate. W ciągu miesiąca zabezpieczyliśmy praktycznie całą konstelacją, obecnie wykorzeniamy ostatni aliansik ruskich kerbirów, który kurczowo trzyma się dwóch systemów.
Nasz alians powoli się rozrasta - dołączyła do nas trzecia korporacja sformowana przez starych wyjadaczy, liczymy że chłopcy przyciągną nowych ludzi. Sprzymierzyliśmy się też poznanymi w Outer Ring Włochami, którym zaimponowaliśmy regularnym spuszczaniem im batów. Daliśmy sobie miesiąc na bliższe poznanie się we wspólnych flotach i dużo wskazuje na to, że w styczniu dołączą do aliansu.
Do naszej konstelacji, za naszym pozwoleniem wprowadza się też niezły lowsecowy korp, który również zostanie dopuszczony do wspólnych flot i który zastanawia się nad zmianą barw aliansowych.
Tymczasem na killboardzie aliansowym padło pierwsze 1000 real killi.
--- Koniec cytatu ---
Wychodzi na to że rozdajecie karty w Syndykacie ;) (bumpne sobie, a co)
SnowMiracle:
--- Cytat: GlassCutter w Grudzień 17, 2011, 23:56:27 ---Wychodzi na to że rozdajecie karty w Syndykacie ;) (bumpne sobie, a co)
--- Koniec cytatu ---
Daj się chłopakom nacieszyć tą myślą zanim zderza się z twardą rzeczywistością. :)
SokoleOko:
--- Cytat: Tloluvin w Grudzień 17, 2011, 13:23:04 ---Ciebie nie. Pytanie czy reszty ludzi z sojuszu tez nie (zaprzyjaznionych wlochow pewnie tak), bo w ciagu paru miesiecy moze sie okazac, ze tylko Ty nie chcesz sova i albo bedziesz musial zmienic zdanie, albo znow nowy corp/sojusz zakladac >:D ;)
--- Koniec cytatu ---
Każdy, kto dołącza do nas, wie jakie są cele i że wśród nich nie ma sova. Ta włoska korporacja też składa się z weteranów dużych aliansów, którzy mają sova po dziurki w nosie.
Oczywiście, zdarzają się pojedyncze przypadki, gdy ktoś od nas stwierdza, że jednak bycie miesem armatnim jest fajniejsze i a jeszcze lepiej jak się walczy z lagiem. Cóż, współczujemy i życzymy powodzenia.
A co do "rozdawania kart" - siedzimy trochę z boku i rzadko zapuszczamy się w stronę głównej części Syndicate, zwykle z braku odpowiednio dużych liczb. W skali trzech konstelacji dostępnych z Outer Ring plus cały Outer Ring jesteśmy liczącą się siłą.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej