Eve Online > Dyskusje ogólne

Limited API vs Full API

<< < (7/8) > >>

Frankie:
Tylko? No daj spokój sądzę, że należy rozpocząć od depozytu na 10-50k złotych u CEO corpa na wypadek niewybaczalnej zdrady lub knowań.

sc0rp:
jp w czym macie problem, nie chcecie dawac full api -> szukacie korpa ktory tego nie wymaga, nie przeszkadza wam to ze ktos ma wasze full api -> to idziecie do wymarzonego corpa. podstawowa zasada eve adapt or die z czym jest problem?

zeby nie bylo pisalem na poprzedniej stronie ze nie bardzo mi sie podoba podawanie full api, ale akceptuje to i rozumiem.

VonBeerpuszken:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 10, 2011, 18:39:33 ---jp w czym macie problem, nie chcecie dawac full api -> szukacie korpa ktory tego nie wymaga, nie przeszkadza wam to ze ktos ma wasze full api -> to idziecie do wymarzonego corpa. podstawowa zasada eve adapt or die z czym jest problem?

zeby nie bylo pisalem na poprzedniej stronie ze nie bardzo mi sie podoba podawanie full api, ale akceptuje to i rozumiem.

--- Koniec cytatu ---
Nie mam problemu, szczególnie że też wcześniej pisałem że dla mnie to rybcia bo nic "wstydliwego" w grze nie robię  ;) Chodzi mi tylko o to że jest to wedle mnie swego rodzaju przerost treści nad formą, bo wszystkie "porządne" korporacje tak robią więc trzeba im dorównać i też żądać full API, niezależnie czy to duża korporacja w wielkim aliansie czy jakaś popierdółka z Koziej Wólki za trzecim wormholem  :P Jakiś czas temu korporacje sie bez tego spokojnie obywały teraz gdzie sie nie obrócisz na dzień dobry słyszysz daj API.
A dziwnym trafem kradzieży, avoxerstwa, szpiegostwa jest coraz więcej... taki dziwny paradoks, prawda?  :P

Frankie:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 10, 2011, 18:39:33 ---jp w czym macie problem, nie chcecie dawac full api -> szukacie korpa ktory tego nie wymaga, nie przeszkadza wam to ze ktos ma wasze full api -> to idziecie do wymarzonego corpa. podstawowa zasada eve adapt or die z czym jest problem?

--- Koniec cytatu ---
Widzę ze masz problem z przenośniami i ich rozumieniem. My (osoby które uważają full api za zbędne) pisząc o kartach i depozytach pokazujemy skrajności do których to teoretycznie może doprowadzić i jak dużą to jest głupota. Problemu nie mamy żadnego bo nie mamy ciśnienia na bycie w pro mega super postępowych corpach gdzie musimy pokazywać full api, a nawet jak takie będziemy mieć to api się poda (co nie zmieni faktu ze w moim odczuciu do niczego to nie doprowadzi sensownego).

keeper28:
W Anglii macie samych uczciwych obywateli + imigrantów. XD
Co do pokazywania wszystkiego o swoim koncie ,to wnioski korporacji o takie procedury są dość uzasadnione.
Ludzie ludzi się boją ,bowiem trzeba wiedzieć kogo się do korporacji wpuszcza.
Rzeczywiste firmy jeszcze lepszy proces inwigilacji prowadzą ,a ludzie na FB sami dają się za darmo inwigilować. :P 

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej