Eve Online > Dyskusje ogólne

Limited API vs Full API

<< < (6/8) > >>

Dormio:
Jedną z pierwszych rzeczy jaką uczą na kursach nauki jazdy jest zasada braku zaufania, a przecież kodeks drogowy dość dokładnie określa co wolno, a co nie... w przeciwieństwie do EVE, gdzie prawie wszystko jest dozwolone.

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 10, 2011, 15:32:13 ---Nie przesadzaj, gruba większośc jest uczciwa, czy to w EVE czy RL, tyko nie są tak widoczni jak ci mniej uczciwi. O uczciwym obywatelu sie nie gada bo nie ma o czym, gada sie o złodziejach i mordercach.

--- Koniec cytatu ---
Ach te rzesze uczciwych ludzi w RL, to pewnie Ci zawistni nieuczciwi uknuli powiedzenie, że okazja czyni złodziejem...  :P
No i nawiązując do przykładu kierowców - jakoś nie przemawia do mnie gruba większość: skoro przeszło 90% ankietowanych przyznaje, że przekracza dozwolone prędkości, skoro 17% skontrolowanych kierowców zgłaszane jest przez KGP jako kierujących pod wpływem alkoholu...

VonBeerpuszken:
Ach ten podły niedobry świat z podłymi niedobrymi ludźmi którzy o niczym nie myślą jak tylko o tym jak np. pana Dormio okraść czy wymusić na nim pierwszeństwo...
Sorki, ale takie życie musi być strasznie ciężkie... normalnie jak na froncie, gdzie nie spojrzysz to ktoś chce cię zabić  :D

Dormio:

--- Cytat: VonBeerpuszken w Sierpień 10, 2011, 15:51:01 ---Ach ten podły niedobry świat z podłymi niedobrymi ludźmi którzy o niczym nie myślą jak tylko o tym jak np. pana Dormio okraść czy wymusić na nim pierwszeństwo...
Sorki, ale takie życie musi być strasznie ciężkie... normalnie jak na froncie, gdzie nie spojrzysz to ktoś chce cię zabić  :D

--- Koniec cytatu ---
No ciężkie jest, poważnie Ci mówię - cholernie ciężkie. Na 6 lat grania w EVE na scammera naciąłem się raz, kilka razy dałem się złapać na pasku w low z gaciami w wiadomo jakich okolicach, napatoczył się może z raz canflipper... Więcej razy dałem się dziecku przekonać, że coś robi ostatni raz niż w grze udało mi się trafić na nieuczciwą osobę.
Ale masz rację życie jest okropnie straszne, a jeszcze straszniejsza jest świadomość, że kończy się zawsze śmiercią ! :P ;)

Zsur1aM:

--- Cytat: Frankie w Sierpień 10, 2011, 14:43:07 --- Wszystkie gry internetowe opierają się na zaufaniu i albo się je do ludzi ma albo nie. Żadne api nie pomoże w tym.

--- Koniec cytatu ---

Wiec jezeli ktos nie ma na tyle zaufani do dyrekcji korpa by powierzyc swoje API, to znaczy dyrekcja takze nie powinna ufac takiej osobie  ;). Zaufanie buduje sie na obustronnych relacjach, proste.

Nitefish:
Może jeszcze pin do karty?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej