Eve Online > Dyskusje ogólne

Platnosc EVE

<< < (3/4) > >>

eloelo:

--- Cytat: Herezja w Październik 12, 2011, 22:36:11 ---Elo ale z Ciebie nekrofil ];p

--- Koniec cytatu ---
Doobra wyjaśniam :
Chciałem mieć dostęp do flamewar z wiadomych lub dla innych niewiadomych przyczyn ...
do tego potrzeba minimum 20 postow a jak to zrobić w pare dni? Okazało sie że przepychanki z gorliwymi wyznawcami nowego porządku sie nie liczą [ cholera ] to co miałem robić ? czekać na nowy zajebisty topic gdzie bedę sie mógł wykazac swoja zajebistościa?
Tak robi byle user bo na co stac przeciętnieka :P . Posiedziałem pare chwil żeby przeczytac wszystkie topiki [ żeby wiedzieć o co chodzi a nie pisac za dużo glupot ]  maznolem pare "merytorycznych" postów i po osiagnięciu zawrotnej liczby 20 szt poleciałem do wujka Dooma o pozwolenie .
On i kilku bystrzejszych kapneli sie o co mi chodzi wcześniej  i dlatego nie pisali już bzdur , niestety nie wszyscy byli tak zajebiści i spostrzegawczy .Jak spotkacie Dormio to przeproście go za mnie bo nasze pyskówki poszly psu w pupe a wiem ze to fajny facet .
Wiem że to mi sie nie będzie liczyc do licznika ale nudzą mnie te spostrzeżenia i wolałbym tego uniknąć .Na pewno cos napisze i pewnie nie po myśli wielu ale to może poootem bo muszę od was odpoczać . Pa :P

P.S. Dostęp dostałem w 15 sek Taką mamy administracje ! Dziekuję

Minna Hinata:

--- Cytat: eloelo w Październik 12, 2011, 23:59:58 ---Doobra wyjaśniam :
Chciałem mieć dostęp do flamewar z wiadomych lub dla innych niewiadomych przyczyn ...
do tego potrzeba minimum 20 postow a jak to zrobić w pare dni? Okazało sie że przepychanki z gorliwymi wyznawcami nowego porządku sie nie liczą [ cholera ] to co miałem robić ? czekać na nowy zajebisty topic gdzie bedę sie mógł wykazac swoja zajebistościa?
Tak robi byle user bo na co stac przeciętnieka :P . Posiedziałem pare chwil żeby przeczytac wszystkie topiki [ żeby wiedzieć o co chodzi a nie pisac za dużo glupot ]  maznolem pare "merytorycznych" postów i po osiagnięciu zawrotnej liczby 20 szt poleciałem do wujka Dooma o pozwolenie .
On i kilku bystrzejszych kapneli sie o co mi chodzi wcześniej  i dlatego nie pisali już bzdur , niestety nie wszyscy byli tak zajebiści i spostrzegawczy .Jak spotkacie Dormio to przeproście go za mnie bo nasze pyskówki poszly psu w pupe a wiem ze to fajny facet .
Wiem że to mi sie nie będzie liczyc do licznika ale nudzą mnie te spostrzeżenia i wolałbym tego uniknąć .Na pewno cos napisze i pewnie nie po myśli wielu ale to może poootem bo muszę od was odpoczać . Pa :P

--- Koniec cytatu ---

I tak to nie usprawiedliwia bycia necro trollem...

Doom:

--- Cytat: eloelo w Październik 12, 2011, 23:59:58 ---Doobra wyjaśniam :

--- Koniec cytatu ---
[admin]A zdajesz sobie sprawę że mam moc cofnięcia Ci licznika postów? Podobnie jak odebranie Ci dostępu do flame w ramach przewidzianych kar dla spamerów i troli?[/admin]

Dormio:

--- Cytat: eloelo w Październik 12, 2011, 23:59:58 ---Jak spotkacie Dormio to przeproście go za mnie bo nasze pyskówki poszly psu w pupe a wiem ze to fajny facet .

--- Koniec cytatu ---
Nie widziałeś pyskówki w moim wydaniu. Nasze dyskusje to raczej rozgrzewka zamiast kawy z rana. A co do przeprosin to bym musiał się obrazić, a póki co nie porównywałeś mnie do gówna, więc nie są potrzebne.

Gaunt:
I tak regulamin forum mowi, ze jesli tylko sobie nabijesz posty zeby pisac we flame I bedziesz tam tylko pisac to I tak odbiora Tobie dostep

Sended from my BlackBerry

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej