Eve Online > Dyskusje ogólne
Platnosc EVE
emire79:
Witam. Jestem nowym uzytkownikiem forum jak i eve. Zastanawia mnie jedno, otoz czy mozna oplacic gre EVE w Pln. Dokladniej chodzi o to czy kupujac karte PaySafeCard za np 200 zl to moge dokonac nia platnosci. Czy kwota po wykonaniu i wpisaniu tych kodow zostanie obliczona wg taryfy i wyjdzie tego na pln okolo 180 i to sie odliczy i automatycznie dokona sie platnosc pobierajaca okreslona kwtoe z karty i wplacajaca kwota bedzie u nich wynosila sume tego abonamentu ?
Porzeczka:
Mozesz kupowac GTC (Game Time Code) np. na nexus costam (jest na forum), lub na allegro od oficjalnych sprzedawcow bezposrednio za PLN (transakcje sa szybkie i od razu dostajesz kod ktory mozesz wymienic na abonament lub ISKi ingame).
Jest tez shattered crystal gdzie kupujesz w dolarach (do kursu zazwyczaj jest doliczana prowizja od firmy realizujacej platnosc np. paypal)
emire79:
ROzumiem. Chodzi mi jednak o zapytanie czy ta karta PaySafeCard mozna zaplacic ?
Doom:
http://www.eve-centrala.com.pl/index.php?module=faq&category=6 <<< tam już zajrzałeś?
emire79:
Przepraszam , ale nie moge znalez w tym co mi napisales-w tym linku informacji na temat metod platnosci ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej