Eve Online > Dyskusje ogólne

Nullsec revamp in 3...2...1...

<< < (6/14) > >>

GlassCutter:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 04, 2011, 15:59:59 ---Jasne mi do idealu brakuje 4 rzeczy:
- starego systemu JB czyli:- 2 jb na system, mozliwosc skakania capsami przez jb
- ustawienia cynojammera zaleznie od standow czyli np. dla blue nie istnieje cynojammer a hosty nie moga skoczyc
- ustawienia cynogeneratora zaleznie od standow czyli np. blue moga skakac na cynogena a hosty nie.
- skutecznego pomyslu na blob sc/tytkow -> ale na to nie mam pomyslu po za bezsensownym nerfem (jestem generlanie przeciwnikiem jakichkolwiek nerfow)

A swoja droga czy fracht lub orca moga skoczyc przez tytana?

--- Koniec cytatu ---

Pierwsze 3 postulaty kłócą się z czwartym. Co do frachtów, a myślisz że jak się buduje tytany?

sc0rp:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 04, 2011, 16:02:37 ---Pierwsze 3 postulaty kłócą się z czwartym.
--- Koniec cytatu ---
pierwsze 3 dotycza dzialan tylko na wlasnym terenie a czwarte dzialan zarowno na terenie wroga jak i wlasnym - wiec nei rozumiem gdzie tu sie cos kloci przeciez host po moich jb/cynogenach skakal nie bedzie.

Yogos:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 04, 2011, 15:50:48 ---Tak tak eve kiedys byla zajebista a teraz jest do dupy - uwielbiam placzace dinozaury a takie sa w kazdym mmo. Pamietaj ze zawsze mozesz zglosic swoje veto wobec tego jaka jest eve i przestac grac -> prosta zasada adapt or die.

--- Koniec cytatu ---

Ojoj młokos się na dinozaury obruszył.

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 04, 2011, 15:59:59 ---Jasne mi do idealu brakuje 4 rzeczy:
- starego systemu JB czyli:- 2 jb na system, mozliwosc skakania capsami przez jb
- ustawienia cynojammera zaleznie od standow czyli np. dla blue nie istnieje cynojammer a hosty nie moga skoczyc
- ustawienia cynogeneratora zaleznie od standow czyli np. blue moga skakac na cynogena a hosty nie.
- skutecznego pomyslu na blob sc/tytkow -> ale na to nie mam pomyslu po za bezsensownym nerfem (jestem generlanie przeciwnikiem jakichkolwiek nerfow)

A swoja droga czy fracht lub orca moga skoczyc przez tytana?

--- Koniec cytatu ---

Nie żebym się czepiał, ale wygląda mi to na propozycje kogoś, kto siedzi w dużym bloku i boli go, że nie może korzystać z infrastruktury swoich firendsów.
A najlepiej to by sobie chciał łatwo i przyjemnie farmić carierem.
Trafiłem ?

Ta frachty mogą skakać przez tytana.

Goomich:

--- Cytat: GlassCutter w Sierpień 04, 2011, 16:02:37 ---Co do frachtów, a myślisz że jak się buduje tytany?

--- Koniec cytatu ---

Budujesz ze 70 000 dział w Jita, wieziesz je na 10 razy JFem do systemu z matarskim outpostem, mielisz, minsy wieziesz frachtem 150 razy do POSa, budujesz komponenty, przekładasz do CSAA i budujesz tytka. W tym czasie
budujesz ze 70 000 dział w Jita...

Doom:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 04, 2011, 16:07:16 ---pierwsze 3 dotycza dzialan tylko na wlasnym terenie a czwarte dzialan zarowno na terenie wroga jak i wlasnym - wiec nei rozumiem gdzie tu sie cos kloci przeciez host po moich jb/cynogenach skakal nie bedzie.

--- Koniec cytatu ---
No i da to efekt że wlasny teren nie do zdobycia bedzie bo nie bedzie okienek capsówych, dla wrogich capsów a bicie się z blobem SC subcapitalami to taki sredni pomysl

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej