Eve Online > Dyskusje ogólne

Nullsec revamp in 3...2...1...

<< < (5/14) > >>

sc0rp:
Tak tak eve kiedys byla zajebista a teraz jest do dupy - uwielbiam placzace dinozaury a takie sa w kazdym mmo. Pamietaj ze zawsze mozesz zglosic swoje veto wobec tego jaka jest eve i przestac grac -> prosta zasada adapt or die.

Mi rowneiz niewszystko sie w eve podoba - np. brak kontry na blob sc/tytkow. Ale absurdalne pomysly pod tytulem "super pos", niszczenie stacji czy uklady systemow oddzielony wh od obecnego empire i 0.0 to ciesze sie ze nikt z pomyslodawcow nie pracuje dla ccp.

Dormio:

--- Cytat: Dark Flonoe w Sierpień 04, 2011, 15:50:48 --- -> prosta zasada adapt or die.

--- Koniec cytatu ---
Skoro gram dalej, to znaczy, że się zaadaptowałem, a czy Ty dasz radę ?

Każdy z nas ma swoją wizję tego jak powinna wyglądać EVE i nikt nie pytał kiedy EVE była najzajebistsza i nad czym płaczą dinozaury. Tak jak nikt nie pyta dlaczego gra jest coraz bardziej upraszczana. Dlatego może skończ pohukiwania, że miejsce dinozaurów to najlepiej w kolorowym albumie i sam się zacznij adaptować do rzeczywistości. EVE będzie takim jakim CCP postanowi go uczynić, a jak na razie zapytało o to jakim wg graczy powinno być i co sądzą o planie jego zmiany.
Potrafisz się do tego dostosować i powiedzieć co wg Ciebie powinno być poprawione w 0.0 żeby gra była lepsza ?

GlassCutter:
Można jeszcze zrobić tak że guzik "jump" wcisnąć można raz dziennie i wywalić skakanie przez tytany. Wróciłyby konwoje frachtów i w ogóle byłoby fajniej.

sc0rp:

--- Cytat: Dormio w Sierpień 04, 2011, 15:55:02 ---Potrafisz się do tego dostosować i powiedzieć co wg Ciebie powinno być poprawione w 0.0 żeby gra była lepsza ?

--- Koniec cytatu ---

Jasne mi do idealu brakuje 4 rzeczy:
- starego systemu JB czyli:- 2 jb na system, mozliwosc skakania capsami przez jb
- ustawienia cynojammera zaleznie od standow czyli np. dla blue nie istnieje cynojammer a hosty nie moga skoczyc
- ustawienia cynogeneratora zaleznie od standow czyli np. blue moga skakac na cynogena a hosty nie.
- skutecznego pomyslu na blob sc/tytkow -> ale na to nie mam pomyslu po za bezsensownym nerfem (jestem generlanie przeciwnikiem jakichkolwiek nerfow)

A swoja droga czy fracht lub orca moga skoczyc przez tytana?

Goomich:
Oczywiscie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej