Eve Online > Dyskusje ogólne

Pro mysz do eve!

<< < (4/4)

Minna Hinata:
RAT 7 jest najwyższą wersją z serii przewodowych (bo imo do gier fps mysz bezprzewodowa to pomyłka) i osobiście bardzo dobrze się sprawdza. Wykonanie nie jest złe, całość konstrukcji to wytrzymałe aluminium, miejsce na ciężarki jest wykonane ze stali więc nie ma obawy o to że można przypadkowo złamać bolec.

Konfiguracja szerokości myszki jest prosta i daje naprawdę bogate możliwości dopasowania sobie myszy do wielkości dłoni (dobre dla dziecka jak i dorosłego wyrośniętego człowieka).

Przyciski wbrew wyglądowi są naprawdę porządnie wykonane. Mój szczur przeżył już parę upadków z biurka, uderzenie o ścianę przez pociągnięcie kabla no i standard jak się zapomina odłożyć myszkę na miejsce, udźwig ciała 70kg osoby. Wszystko bez szwanku, jedynie po uderzeniu w ścianę i upadkach małe zarysowania na plastikowych elementach które łatwo załatałem czarnym flamastrem.

Oprogramowanie jest intuicyjne, przyciski są programowalne no i coś co mnie kiedyś pchneło do wydania 300 zł na tą mysz: przycisk precyzyjnego celowania - jak ktoś nie jest do tego przekonany i ma możliwość to niech w sklepie spróbuje przekonać sprzedawcę żeby dał wam przetestować to na grze fps która wymaga szybkiej i dokładnej reakcji (celowanie w biegu ze snajperki czy w WoT, precyzyjne prowadzenie celownika prawie jak auto-aim ale na punkcie którym chce :P).

Ogólnie Cyborg Gaming Series który składa się z myszy R.A.T. 7 + Gaming Keyboard V7 to chyba najlepsze połączenie godne konkurowania z setupem typu Logitech G15 czy Gaming Series od Stellseries czy Razer

--- Cytat: Mona X w Sierpień 01, 2011, 18:25:24 ---To urządzenie do amputowania palców, teraz pokaż mysz.

--- Koniec cytatu ---

Tego transformera można przerobić, jak chcesz to zrobię specjalnie dla Ciebie wersje która amputuje nie tylko palce ale również pomniejsza gabaryty poniżej pasa :xaxaxa:

Starakopara:
żeby nie fakt posiadania Lachesisa od Razera to pewnie i ja bym się pokusił o szczurka7  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej