Śmietnisko > Off Topic
Potrzebne jakieś sensowne "krzesło" do kompa
Khurghan:
Osobiście też używam krzesła z Ikei
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20074839
Wadą jest to, że trzeba osobno dokupić podłokietniki, jednak samo krzesło jest niesamowicie wygodne. Według mnie idealnie trafili z twardością, ani za miękkie ani za twarde. Też posiada regulację wychyłu, oraz ma fajnie wyprofilowane plecy. Korzystam z niego już 3-ci lub 4-ty rok i jedyną wadą to lekko pęknięta tapicerka na krawędzi, chociaż to może być wynikiem jednej z przeprowadzek.
Ninja edit: Mimo, że pokrycie jest tekstylne nigdy nie miałem z nim problemów typu odparzenia itp.
Gregorius:
Tekstylne gładkie, czy tekstylne tapicerskie (a'la wersalka sowiecka ? :D) - bo takie były na markusie w ofercie (może już wycofali :D).
Anyway - trzeba przyznać, że w stuffie z ikei to, czego można być pewnym to ergonomia :D (wiadomo, że jakość wykonania nie będzie kosmiczna oraz, że trzeba sobie złożyć mebel, ale..... dzięki temu cena nie jest wysoka :D)
HammerSnake:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 25, 2011, 11:52:51 ---No parę tysiaków to ciut przy dużo. Niemniej jednak z uwagi na fakt, że to moje miejsce pracy to pewnie w okolicy 2k mógłbym wydać. Mam nadzieję, że coś w tej cenie znajdę.
--- Koniec cytatu ---
No to takiego sitaga mógłbyś sobie kupić.
HammerSnake:
i co kupiłeś ?
Nawigacja
Idź do wersji pełnej