Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (108/117) > >>

Tooten:
[seriouspost]Z doświadczenia mogę powiedzieć, że jeśli gość będzie się logował zaraz po dt (co wielkim wyczynem nie jest), pozbycie się go jest praktycznie niemożliwe. CCP nie ma tu nic do gadania. Mechanika jest mechanika. Co teraz, LFNdot?

Syntion:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 19, 2011, 07:11:49 ---Censorated

--- Koniec cytatu ---

Loga zdazylem przeczytac i wspomniane tam zostało coś o osobie: Ian666. 
Nie rozumiem tylko co wspólnego z całą sprawą alta PL-ek w LFN ma Ian666 o którym pisze Ozzy? Może ktoś zna więcej szczegółów?

Cała sprawa jest dość jasna i nie ma potrzeby podpierania się logami z których posiadania trzeba by było się mniej lub bardziej tłumaczyć a tym bardziej narażać się adminom.
Jasne jest, że LFN ma Problem. A zaognianie go poprzez nic nie wnoszące dyskusje z Gobbinsem nic tu nie pomoże. Cała ta dyskusja z owym altem w ogóle nie była potrzebna.
Dla Gobbinsa takie szarpanki na czatach to woda na młyn do sposobu walki jakim posługują się używając tego właśnie alta.

Jonas:
Dziękuję dziękuję dziękuję za te logi. Dobry humor na cały tydzień mam zapewniony. :)

Kha Verti:
Może ktoś wyjaśnić w czym problem ? Czemu nie da się takiej osoby wyrzucić z korpa ?

mpp:

--- Cytat: CATfrcomCheshire w Wrzesień 19, 2011, 07:11:49 ---Censorated

edit: na wszelki wypadek oswiadczam, ze jedna z moich postaci jest legalnym czlonkiem aliansu AAA, w zwiazku z tym w/w wiadomosci znalazlem w skrzynce, chat z kolei pochodzi z forum kugutsumen i zostal wklejony przez Gobbinsa.
A prosiłem o przypomnienie sobie zasad wklejania takich rzeczy

Jak ktoś nie jest pewien poprawności log niech się cholera jasna pyta bo się zeźlę
Doom

--- Koniec cytatu ---

kocie to troche smutne, ze dalej po już dobrych kilku miesiącach dalej wybielacie swoje brudy wzajemnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej