Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Inwazja na -A- rozpoczeta?

<< < (2/117) > >>

SokoleOko:
Laga praktycznie nie bylo wcale, moduly sporadycznie robily dodatkowy redcycle po zmianie celu jesli ten nie spadl. Lockowanie bez zarzutu.

Local chyba ponizej 400.

Wydaje mi sie, ze nie bylo RF, chyba ze druga strona petycjonowala.

Ogolnie duzy fun, liczymy na wiecej.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Tooten:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 25, 2011, 11:40:37 ---Laga praktycznie nie bylo wcale, moduly sporadycznie robily dodatkowy redcycle po zmianie celu jesli ten nie spadl. Lockowanie bez zarzutu.

Local chyba ponizej 400.

Wydaje mi sie, ze nie bylo RF, chyba ze druga strona petycjonowala.

Ogolnie duzy fun, liczymy na wiecej.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: SokoleOko w Maj 25, 2011, 13:47:34 ---No cóż, jeśli jest tak, jak pisze Rabbit, to zostanę tam tylko tyle, że odrobić na wallecie to co stracę na tej kampanii.

DRF jest kolejne na mojej liście do odstrzału, która zresztą - nie licząc INIT - na tym się kończy.

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: SokoleOko w Maj 31, 2011, 09:54:50 ---Ukształtował mnie Ushra'Khan i - jak wielu eks-członków tej organizacji - niezależnie od tego pod jaką flagą działam, wciąż moim celem jest tępienie starych wrogów, czyli kerbirstwa z Providence. Dziś NC to "New Providence" (zobacz gdzie wcześniej był taki Skyforger z Twojego aliansu). Jeśli wymaga to strzelania do POS-ów - trudno.

A co potem? Potem będzie się roamować DRF - w NCDOT albo poza NCDOT. Bo to następni wrogowie na liście.

--- Koniec cytatu ---

Zabawnie to wygląda. 2 miesiące, a jak potrafią zmienić człowiekowi opinię  ;D

mpp:
ciekawe czy -A- się obroni, czy znowu zostanie zmuszone do powrotu do stain

i odbijania terenów jak wszystko ucichnie

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: Pol Kent w Lipiec 25, 2011, 11:10:15 ---Odpuszczając sobie wszelkie flejmy, personalne wycieczki, etc. Zapytam o to jak było ?

--- Koniec cytatu ---

* CATfrcomCheshire zapisuje w kominie

SokoleOko:

--- Cytat: Tooten w Lipiec 25, 2011, 12:20:55 ---Zabawnie to wygląda. 2 miesiące, a jak potrafią zmienić człowiekowi opinię  ;D

--- Koniec cytatu ---

Doceniam wysiłek włożony w poszukiwanie moich cytatów - chcesz plakat z autografem?

Proszę bardzo, masz kill Skyforgera -> http://northern-coalition.co.uk/?a=kill_detail&kll_id=69881

Dołączyłem do NCDOT oportunistycznie, bo chciałem bić NC a na samym początku grania w 0.0 myślałem o D00M. NC padło szybko (za szybko), ale przekonałem się że jest tu fajnie i będę chciał zostać na dłużej.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej