Eve Online > Dyskusje ogólne

eveisreal.net

<< < (3/8) > >>

Kara Mon:

--- Cytat: Doom w Lipiec 24, 2011, 18:48:50 ---hmm, a tak z ciekawości warto tam zajrzeć? mój chrome uważa że zawartością strony jest tylko i wyłącznie białe tło, a nie chce mi się szukać innej przegladarki którą chyba jeszcze mam na kompie :P

--- Koniec cytatu ---

W skrocie to jest to strona we flashu sprawiajaca wrazenie robionej w ostatniej chwili , jakby tworcy obudzili sie wieczorem dzien przed prezentacja oficjalna i zrobili cos na szybko byle sztuka sie zgadzala.

Brak opcji szukaj , sposob wyswietlania screenow i video dostepnych jest taki ze jak ich tam bedzie pare tysiecy (teoretycznie istnieje szansa ze kiedys bedzie  :o ) znalezienie czegos ciekawego bedize graniczyc z cudem.

Zeby dowiedziec sie co jes tna screenie/wideo trzeba kazda jedna miniaturke kliknac z osobna a wszystko oglada sie na wspanialym "ekranie" wielkosci przyzwoitego smartfona gdzie pasek postepu dodatkowo zajmuje jakies 20% przestrzeni bez mozliwosci powiekszenia.

Imo to cos to moze by i przeszlo na informatyce w liceum zeby dostac 5 a nie jako "powazna" strona do uzytku publicznego  ;D

Nic nie tracisz Mando jak tam nie wejdziesz.

Mac Dercad:

--- Cytat: Gregorius w Lipiec 24, 2011, 19:09:16 ---W sumie, to kurde... czy tylko ja przeczytałem ten temat jako eve israel ? Myślałem, że jakiś kolejny exclusive serwer dla bliskiego wschodu otwierają czy coś  :P :P

--- Koniec cytatu ---

Ja też. I to nie tylko za pierwszym razem, ale również za drugim i trzecim:D

Goomich:

--- Cytat: laphiel w Lipiec 24, 2011, 14:00:46 ---Zlowieszcza strona CCP jest live od paru dni.

PRzemyslenia, opinie?

--- Koniec cytatu ---

Myślałem, że mó laptop ma problemy z CQ, ale CCP znów wyprowadziło mnie z błędu.

Syntion:

--- Cytat: Ptysiu w Lipiec 24, 2011, 14:13:19 ---http://www.eveisreal.net/#!/visualizer/93152

Wryło mnie. Z protestu przeciw sobie zrobić reklamę? Nie wiem czy wkurzać się, czy podziwiać...

--- Koniec cytatu ---

Tak, chca pokazac potencjalnym graczom ze beda mieli jak w domu ;)
"Interesy u nas prowadzi sie w klimacie ciaglego protestu i napiec spolecznych w tyglu politycznym i gospodarczym"

Swoja droga ciekawe czy wplynal juz oficjalny protest z dawidowego kraju a propos domeny. ;)

PS : ok zarty na bok. Stronka beznadziejna... takich fleshowcow sie juz nie robi od dluzszego czasu bo szkoda nerwow uzytkownikow.  Moim zdaniem RiP dla takiego projekt.

Gaavrin:

--- Cytat: Syntion w Lipiec 25, 2011, 10:46:38 ---
Swoja droga ciekawe czy wplynal juz oficjalny protest z dawidowego kraju a propos domeny. ;)

PS : ok zarty na bok. Stronka beznadziejna... takich fleshowcow sie juz nie robi od dluzszego czasu bo szkoda nerwow uzytkownikow.  Moim zdaniem RiP dla takiego projekt.

--- Koniec cytatu ---

Protestów nie bedzie, chyba że z Isreala :P

A stronka miała wyglądać na kosmiczną. I jest kosmiczna, znaczy kosmicznie badziewna. Pewnie z następnym dodatkiem szumnie ogłoszą, że ich strona będzie miała super hiper nowoczesną funkcję powiększenia zdjęcia i możliwość wyświetlenia filmiku na całym ekranie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej