Eve Online > NoobGarten
Blueprinty- jak, gdzie kopiować?
Wiking:
Tak jak w temacie, mam mały problem, a mianowicie robiąc samouczki gdzie mam wyprodukować części w ilościach większych niż ustawa przewiduje okazuje się żę blueprint przyznany od agenta jest na 20 egzemplarzy a mam wyprodukować 25. Teoretyczne rozwiązanie problemu znam, ale prosiłbym o objaśnienie jak to działa;) Z góry dziękuję
Lt Rook:
Jakie samouczki? Jakie blueprinty? Jaki agent?
Dostałeś blueprint od agenta na 20 kopii, a on żąda w zamian 25 wyprodukowanych sztuk? Najprostsze wyjście, kupić te 5 sztuk albo zdobyć dodatkowy blueprint na 5 sztuk i wyprodukować.
Wiking:
Ok sprostuje pytanie. Misja samouczka nazywa się Making Moutains of Milehills (6 of 10). Mam zrobić 20 sztuk Cap Booster 25. Dostałem blueprinta na 2 runsy. Blueprint jest kopią więc czy moge zrobić kopie z kopii? no i jak i gdzie kopiować? Wpadłem na to żeby dokupić, ale gram od niedawna, mechanika gry mi jest jeszcze obca, no i chce zająć się przemysłem więc przyda mi się małe objaśnienie
GlassCutter:
Zdaje się że zwyczajnie Ci się pomerdało ;) przedmiot który masz wyprodukować nazywa się "Cap Booster 25", to 25 to "rozmiar". Tak więc celem misji jest zbudowanie 20 sztuk tego ustrojstwa, nie 25 ;)
Wiking:
Wiem!! Czytaj uważnie, problem jest w czym innym. Może ktoś pomóc w objaśnieniu jak działo to całe kopiowanie, co z czego, i gdzie? Odpowiedź typu dokup na rynku itp. jest dla mnie oczywista i bezużyteczna bo wpadłem na to od razu
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej