Śmietnisko > Flamewar
Znowu kto ma wiekszego. :/ (było:Odp: Pure Blind, Fade i Deklein)
Lt Rook:
Było tak odrazu, a nie podchody.
--- Cytat: Shiny Diamond w Lipiec 17, 2011, 02:10:16 ---Cana wyrzuci Dark Flonoe. Ten kto zostanie z loss mail przegrywa
--- Koniec cytatu ---
Żle. Ten kto zostanie z killmail, ten wygrywa. Żeby było jasne.
sc0rp:
Mialem Ci zafundowac wycieczke na chiga (poniewaz nie watpie zebys sie zjawil) i uzyc altow zeby Cie zestrzelic, ale ten trol mial zupelnie inny cel. Urozmaicenia mi cholernie nudnego sleczenia na posie i to sie udalo przez 3,5h. No i grats wygrales :) a teraz ide lulu.
PS Nie licz na to ze przestane pisac w KSOD ;)
Lt Rook:
$%^#$%#$^%^&$#%#$%$%%#$# się na usta ciśnie... a ja właśnie ship skladam...
troll się temu Panu udał, niestety wyszło szydło z worka, jest tylko forumowym szczeniaczkiem.
Soulscream:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 02:35:49 ---$%^#$%#$^%^&$#%#$%$%%#$# się na usta ciśnie... a ja właśnie ship skladam...
troll się temu Panu udał, niestety wyszło szydło z worka, jest tylko forumowym szczeniaczkiem.
--- Koniec cytatu ---
A Ty jestes tak zajebistym honorowym wojownikiem z kosmicznych internetowych statkow.
p.s Fajny troll, dobrze sie to czytalo, ale zaczelem sie orientowac po pierwszej stronie :3.
Egnos:
--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 17, 2011, 02:35:49 ---$%^#$%#$^%^&$#%#$%$%%#$# się na usta ciśnie... a ja właśnie ship skladam...
--- Koniec cytatu ---
Zobaczyl twoj awatar i obwod w bicepsie n_n ...to dlatego
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej