Eve Online > Dyskusje ogólne

Extra remapy co rok, jak to w końcu działa...

<< < (2/7) > >>

Doom:
A hgw :P ciesz sie że na jednym miałeś ;)

Goomich:
http://eve-search.com/thread/1432695/page/1#1

Nitefish:
czyli random...

Gaavrin:

--- Cytat: Nitefish w Lipiec 14, 2011, 11:27:08 ---Miałem 3 remapy a na początku gry zrobiłem od razu remapa. Więc coś się nie zgadza.

--- Koniec cytatu ---

też kiedyś nad tym siedziałem i nawet gadałem z GMem na ten temat. Ja tworzyłem postać jak jeszcze żadnych remapów nie było, a wybór rasy i bloodline miał jeszcze znaczenie. Jak wprowadzili remapy to każdy dostał możliwość zrobienia jednego remapa na rok, a nowa postać dostawała jeden gratis. Gratis remap wszyscy dostali tylko raz, w momencie usunięcia learningów. Ponieważ ja ze swoich remapów korzystałem, to w momencie jak dostałem ten gratis, miałem dostępny tylko ten jeden. Byłem ciekaw, czy jak dojdzie do dnia w którym powinienem móc zrobić kolejny remap (gdybym nie dostał tego free), to czy będę miał dostępne dwa. GM odpisał mi, że remapy się nie kumulują i że kolejny dostanę rok po tym jak wykorzystam ten gratisowy.

Pol Kent:
Hm...a czy ktoś wie gdzie można sprawdzić ile jeszcze czasu zostało do "upłynięcia roku"? Mam na myśli sytuację kiedy robię remap, zostaje mi ostatni, informacja "Now cośtam" ale nie wiem ile czasu jeszcze brakuje żeby licznik stuknął pełny rok od ostatniego remapu i żebym miał następny. Innymi słowy czy gdzieś można zobaczyć daty kiedy (historię) remapów tak żeby wiedzieć kiedy dostanie się ten obligatoryjny, coroczny?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej