Eve Online > Dyskusje ogólne
Extra remapy co rok, jak to w końcu działa...
sc0rp:
--- Cytat: Doom w Lipiec 14, 2011, 14:28:50 ---Isalone? Brzmi znajomo? Zanim do was nie trafił to nie słyszałem żeby sie w canflip bawił
--- Koniec cytatu ---
lol not really chyba nigdy nie gadalismy o canflipie wiec ciezko jego/mnie nazwac moim/jego padawanem. A Ty zamiast unikac odpowiedzi to lepiej powiedz czy jest tam sporo gornikow kopiacych do cana, a jeszcze lepiej czy Ci gornicy maja ochote powalczyc o swoja rude :P
edit: ech jak mi brakuje w statystykach systemu "ore mined" tak jak jest "npc kills"
Nitefish:
Przyznaje, że zabijanie górników jest z 2 powodów totalnie nie w moim interesie.
Dormio:
--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 14, 2011, 14:37:09 ---lol not really chyba nigdy nie gadalismy o canflipie wiec ciezko jego/mnie nazwac moim/jego padawanem. A Ty zamiast unikac odpowiedzi to lepiej powiedz czy jest tam sporo gornikow kopiacych do cana, a jeszcze lepiej czy Ci gornicy maja ochote powalczyc o swoja rude :P
--- Koniec cytatu ---
Ostatnio jak patrzyłem to kilkunastu, ale teraz wszyscy siedzą i przymierzają kiecki w NeX store i nie ma komu kopać. Oczywiście na zapowiedziane wizyty frekwencja gwałtownie rośnie. :P
A canflipper był pomarudził, że w dzisiejszych czasach to mało honorowych górników na paskach można napotkać i więcej się nie pojawił. No chyba, że zmienił miejsce zamieszkania i tylko przypadkiem w tym samym czasie co narzekanie.
Doom:
A idz dormi, teraz to już na pewno do nas nie przyleci, dodajmy do tego że lokalne dresy które tak sie bawiły, widząc shck na pasku zmieniaja pasek i się pare osób nam nudzić zaczyna :(
Chyba jednak trzeba bedzie zrewidować pomysl o wycieczce z kilofami do low seka...
sc0rp:
To ja deklaruje się Was odwiedzić, ale w bliżej nieokreślonej przyszlosci. Niestety nie jestem w stanie sie okreslic kiedy skonczy sie obrona Czestochowy VFK i front sie uspokoi. Ale jak tylko zrobi sie luzniej to z pewnoscia Was odwiedze, bo genesis calkowicie wyschlo :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej