Eve Online > Dyskusje ogólne
Polak w pierwszej 100tce w rankingu na BattleClinic.
Schwartz:
SokoleOko, najlepiej przestan sie w tym temacie wypowiadac skoro masz mieszac Jarowita z blotek w kazdy poscie. Rozumiem, ze taki pro pvp jak ty nabija tylko pro pvp kille w pro pvp flotach po 100 i wiecej osob, ale to nie znaczy ze kazdy to robi. Czesc pilotow po prostu nie chce byc sprowadzona do roli operatora F1.
Goomich:
Jako, że jesteśmy w pr0 pvp alliansie, to musimy operować F1 i F2. 100% bardziej skomplikowane.
SokoleOko:
--- Cytat: Schwartz w Lipiec 16, 2011, 12:48:39 ---SokoleOko, najlepiej przestan sie w tym temacie wypowiadac skoro masz mieszac Jarowita z blotek w kazdy poscie. Rozumiem, ze taki pro pvp jak ty nabija tylko pro pvp kille w pro pvp flotach po 100 i wiecej osob, ale to nie znaczy ze kazdy to robi. Czesc pilotow po prostu nie chce byc sprowadzona do roli operatora F1.
--- Koniec cytatu ---
Chcesz ze mną dyskutować, to uzupełnij swój profil. A gdybyś poświęcił 5 minut na odrobienie lekcji, to wiedziałbyś że zdecydowaną większość killi nabiłem w skirmish warfare, rzadko mając w gangu więcej niz 30 osób.
A co do meritum - wskazałem tylko na imponującą liczbę lossów. Jarowita z błotem nie mieszam - pewnie nie miałbym żadnych szans z nim 1v1 we frytkach. Tyle, że ja frytkami latam od bardzo wielkiego dzwonu :)
HammerSnake:
--- Cytuj ---Chcesz ze mną dyskutować, to uzupełnij swój profil.
--- Koniec cytatu ---
Nie ten dział forum kolego, a po ci jego profil nawiasem mówiąc? Tak cię wkurzył, że nie wiesz jak odbić piłeczkę i musisz się ratować jego bc?
Sokołem nie ma co się przejmować. On już taki jest. Eve jest dla niego kolejnym przystankiem po fpsach, gdzie ratio i ilość fragów są jedynym argumentem pro.
Venzon 2003:
--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 16, 2011, 14:08:48 ---Nie ten dział forum kolego, a po ci jego profil nawiasem mówiąc? Tak cię wkurzył, że nie wiesz jak odbić piłeczkę i musisz się ratować jego bc?
Sokołem nie ma co się przejmować. On już taki jest. Eve jest dla niego kolejnym przystankiem po fpsach, gdzie ratio i ilość fragów są jedynym argumentem pro.
--- Koniec cytatu ---
SokoleOkoDOTpr0 ;D
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej