Eve Online > NoobGarten

Kilka pytań

<< < (4/6) > >>

Raikoh:
Z niczego nie wyleci. Zbierze wiedzę, a potem ruszy ze swoimi planami, gdzieś w jakimś innym korpie. Sorry za blędy wcześniej, ale mało spałem przez ostatnie dwie noce. Oczywiście chodziło mi o Science. Wieczorkiem napiszę dokładniej wszystko. A jak z UA się skontaktować?

SokoleOko:
People and Places -> Search -> corporations -> unseen academy -> apply to join.

Doom:
Albo jak wejdzie na kanal centrala noobs to w jego naglówku bedzie link

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 13, 2011, 22:20:18 ---People and Places -> Search -> corporations -> unseen academy -> apply to join.

--- Koniec cytatu ---

Napisz na czacie
unseen academy
później myszką zaznaczasz cały napis i prawy klawisz, na sam dół okienka najeżdżasz i masz do wyboru w nowym okienku corporation

I to wszystko.

Raikoh:
Dzięki. Napisałem i czekam na odzew :)
Dziś zestrzeliłem pierwszy statek, a dokładniej Serpent Scouta - swoim Velatorem. Jednak nic z tego nie mam, bo tamten rozsypał się na kawałki i tyle go widziałem.
Co do mojego najlepszego statsu - Science jutro będzie już na levelu 5 (moja najlepsza cecha) 130.000/250.000 w tej chwili (1x) Co polecacie? Jak to wykorzystać? To mój szósty dzień z EVE, więc nie wiem - jak dzięki Science na takim levelu mogę najszybciej coś zarobić. Ogólnie co byście zrobili? Dzięki z góry za odpowiedź.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej