Śmietnisko > Off Topic
Hobbit - Ciekawe jak bardzo odejdą tym razem od pierwowzoru książkowego?
Pol Kent:
Cóż...jeśli nie liczyć SandWormów z Mordoru :P i Legolasa podczas pojedynku z Bolg'iem a w zasadzie większości pojedynku - vide magiczne, magnetyczne kamienie z których zbudowana była wieża po której skakali to resztę obejrzałem z sympatią.
Ciekawy jestem scen z Extended wersji, ciekawe co się nie zmieściło do standardowej wersji.
Bo tak na pierwszy rzut oka to nie widziałem rydwanu ślizgającego się na zamarzniętej rzece - a migała taka scenka w trailerach.
No i nie wiem gdzie się podziała ta druga armia z DunGabadu która miała przeważyć szalę bitwy ? Spóźnili się czy co ? Bo chyba tej jeden nalot orłów ich nie rozgonił.
Goomich:
A do tego te orły były opancerzone jak iły, bo wleciały prosto w piki/halabardy bez strat.
Xarthias:
Filmy takie sobie, książki jeszcze słabsze. Naprawdę nie mam pojęcia czym się ludzie podniecają. I nie jest to trolling :) bo do Tolkiena jako takiego podchodziłem trzy razy (w wieku 15, 25 i 35 lat) i za każdym razem nudził mnie tak mocno, że nie dotrwałem dalej niż do połowy "Dwóch wież". Hobbit też cieniutki, jedynie Silmarillion jako tako się do czegoś nadawał...
Pol Kent:
--- Cytat: Xarthias w Grudzień 29, 2014, 20:40:48 ---Filmy takie sobie, książki jeszcze słabsze. Naprawdę nie mam pojęcia czym się ludzie podniecają. I nie jest to trolling :)
--- Koniec cytatu ---
O gustach się nie dyskutuje.
Co nie zmienia faktu, że chciałbym żeby ktoś zrobił ekranizację Wiedźmina za 20 % kasy która poszła na Władcę. ::)
Goomich:
--- Cytat: Pol Kent w Grudzień 29, 2014, 22:12:03 ---O gustach się nie dyskutuje.
Co nie zmienia faktu, że chciałbym żeby ktoś zrobił ekranizację Wiedźmina za 20 % kasy która poszła na Władcę. ::)
--- Koniec cytatu ---
http://gadzetomania.pl/1732,wiedzmin-i-baginski-to-polaczenie-skazane-na-sukces-czekam-z-niecierpliwoscia
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej