Eve Online > NoobGarten

W sprawie milicji.

<< < (4/4)

observer:
Odp dla Dux.
1. możesz, ale nie powinieneś, jeśli misje dla minmatarów będą się wiązały ze spadkiem standa do amarr, to po zejściu poniżej 0,5 zostaniesz wykopany z milicji, chyba że jesteś w normalnym corpie, nie npc. Za to jak najbardziej możesz robić misje w hi sec dla amarrow, niektórzy tak robią, kożystając z tego, zę npc milicja nie pobiera podatku, wada jest taka, że można w miarę szybko trafić na kilboard.
2. W systemach neutralnych są bramy należące do różnych frakcji, jak trafisz na gallente/minmatar, to Cie pogonią.
3. lecieć na miejsce musisz, po komendzie warp na miejsce misji, pojawi sie beacon na ov, wlecieć tam może każdy, byle statek spełniał warunki na przelot przez drabinke (l1 - fregata, l2 - fregata t1,t2, cruz t1 ... itp). Jakiś czas temu mając bardzo słabo wyskilowanego bombera odpuściłem sobie pewną misję l3, leciałem sobie spowrotem, a tu agent nagle odzywa się, że misja zaliczona. Okazało się że dokończył ją za mnie jakiś gostek z milicji amarrskiej będący przelotem  pozbierać kilka tagów (spytał nawet czy może :)). Ważne jest, żeby otworzyć wlot na misję, kto ją dokończy to jużnie istotne.

GyrosHunter:
Jak zwykle serdecznie dziękuję za pomoc.
Przemili (bez ironii) panowie z kozy z piekła proponowali mi (i nie tylko mi zapewne) szkolenie i rozpierduchę w milicji w jednym i zastanawiam się, czy to dobry pomysł, czy może zacząć od Unseen.
Tak czy inaczej, na pewno będę miał z czasem więcej pytań.
Pozdro.

Azbuga:
unseen to brodzik dla dzieci - my to skok z urwiska na głęboką wodę :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej