Forum Gry > Inne gry
Age of Conan Unchained
amra:
Eeeee przesadzacie. Gra poprostu nie spelnila waszych wyobrazen o grze z Conanem, a poprzeczke stawiacie wysoko. Ogolnie jest to nie wyrozniajacy sie MM0 z mieczami i czaram. PVP jak w kazdej innej polega na skakaniu wokol przeciwnika i liczeniu na przypadkowe trafienia w zamieszaniu, oraz, ze przeciwnik pierwszy straci orientacje w terenie. To samo oferuja inne jak wot, lodr, eq2 etc... Jedynym plusem nad konkurencja to zancznie lepsza grafika, ale to niesie wymagania sprzetowe aby ja docenic.
Ptysiu:
--- Cytat: Kane McCallan w Wrzesień 19, 2011, 17:04:06 ---Eeeee przesadzacie. Gra poprostu nie spelnila waszych wyobrazen o grze z Conanem, a poprzeczke stawiacie wysoko. Ogolnie jest to nie wyrozniajacy sie MM0 z mieczami i czaram. PVP jak w kazdej innej polega na skakaniu wokol przeciwnika i liczeniu na przypadkowe trafienia w zamieszaniu, oraz, ze przeciwnik pierwszy straci orientacje w terenie. To samo oferuja inne jak wot, lodr, eq2 etc... Jedynym plusem nad konkurencja to zancznie lepsza grafika, ale to niesie wymagania sprzetowe aby ja docenic.
--- Koniec cytatu ---
PVP mnie właśnie odrzuciło w tej grze. I nie zgodzę się z twierdzeniem, że w innych grach tego typu (btw. stawiasz WoT na jednej półce obok Conana? Serio?) PvP w każdej grze polega na liczeniu na przypadek... PVP w Conanie wkurzyło mnie ze względu, który wymieniłem w moim poprzednim poście, tj. nim wyklikam kombosa, przeciwnik już dawno znajduje się poza zasięgiem, no chyba, że gra się postacią strzelającą/magiem. Tylko, że gdzie tu sens takiego pvp?
Ale ok, żeby powiedzieć o grze coś dobrego: PVE jest nawet znośne pod warunkiem, że ma się z kim grać (poziom niektórych questów jest dość wysoki).
Dagund:
--- Cytat: Rabbitofdoom w Wrzesień 14, 2011, 14:16:36 ---Hmm a oneshot kille tos?
--- Koniec cytatu ---
naprawione :P
co do reszty o kombosach, itp: taktyka, odpowiednie dobranie kombosów, skili, gearu oraz dla melasów CC
Na przykład grając ToSem w walce z melasem przyjęcie knockbacka oznacza zgon.
Przykład: atakujesz barbem - szarża-combos-knockback-combos-przelaczenie na 2h - stun- combos- tos zalicza zgon.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej