Forum Gry > Inne gry

darkfall

<< < (3/5) > >>

Azbuga:
probowalem nawet wowa ostatnio i nie lapie popularnosci tego czegos :) nudne tak ze mozna przysnac... a ta gra jak na fantasy mmo jest zajebista - zeby tylko to massiwe to bylo wiecej ludzi niz kilkudziesieciu ...

LosBekoczoS:

--- Cytat: Azbuga w Lipiec 10, 2011, 13:05:56 ---probowalem nawet wowa ostatnio i nie lapie popularnosci tego czegos :) nudne tak ze mozna przysnac... a ta gra jak na fantasy mmo jest zajebista - zeby tylko to massiwe to bylo wiecej ludzi niz kilkudziesieciu ...

--- Koniec cytatu ---

Bo w wowie wszystko co jest miedzy 1 a 84 lvlem jest nudne jak flaki z olejem i powoduje chec na wymioty z powodu grindu questow/mobow itp. Po osiagnieciu lvl 85 i znalezieniu sobie gildi ktora rajduje ( najlepiej 25man) obraz wowa calkowicie sie zmienia. Wtedy ani niejest nudno ani prosto.

Co do DF byla to bardzo oczekiwana gra - po starcie serverow klucze do gry wrecz wydzielano bo servery ledwo sie trzymaly na nogach. Po paru miesiacach zainteresowanie oslablo, wiekszosc ludzi poszla na bardziej ludny server ( us ) a teraz jeszcze grozby wipe powoduja zmniejszona chec gry.

To co jest w DF mozna nazwac najwieksza bolaczka gier mmo w obecnych czasach  - brak przemyslanego end content. Dlatego wlasnie eve duzo osob sie bawi ( niema nigdy end content :D ) albo w wowa - tam end content jest przemyslany i jest sednem gry.

NeX:
  Ta gra niestety nie ma kasy i to jedyny powód dla, którego nie jest numerem jeden fantasy MMO. Z tego co czytałem cały czas oczekują na zmianę inwestora i jak większość tego typu gier proponują przejście na f2p w celu zwiększenia populacji graczy. Niestety dobry pomysł, to nie wszystko. Potrzeba w ch... gotówki.  :(

Azbuga:
cholera z tysiac graczy on line i w tym darkfallu nei trzeba by wiecej do fajnej zabwy :)

HammerSnake:
ee tysiące graczy  w to napierdala tylko nie w tych rejonach gdzie ty latasz. byś polazł wieczorem do jakiegoś klanowego miasta to byś się przekonał.

Sam na darkfalla czekałem 4+ lata i kiedy w końcu wyszedł okazało się, że już nie mam tyle czasu na napierdalanie w gry lub zwyczajnie nie mam chęci tyle w nie napierdalać, a darkfall wygląda na bardzo hardcorową i czasochłonną grę i to jak dla mnie jest główny jej minus.(w zasadzie tak jest w każdym sandboxie, eve jeszcze ratuje skillowanie offline).

Mimo że ta gra bardzo mi się podoba i nie mogę złego słowa o niej powiedzieć, tak zwyczajnie wiem, że nie ma sensu ściągnąć tego chodźby triala.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej