Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Egnos:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 11, 2011, 15:57:16 ---Na razie Col to jedyne osoby które tu kogoś atakują i obrażają to Ty wraz z Daellem.
--- Koniec cytatu ---
Mnie tez calkiem niezle idzie n_n i to prawie bez przeklinania :)
Gaunt:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 10, 2011, 14:03:30 ---W sumie to zalezy od ludzi i ich charakterow. W PBN i teraz w Voodoo latam z ludzmi, ktorzy maja te tzw. e-bushido . W PBN zlapalismy kiedys frachta to gostek chcial sie wykupic na localu. Odpowiedzilismy mu, ze nie chcemy isk tylko killa na kb bo jeszcze takiego nie mamy. Przy swoich solo akcjach tez na localu gostkowie pisali mi czy nie chce roamsowac, ale zawsze przekladalem killa nad iskami. Ten kill Juicy Nightmare i ich komenty potem wywoluja u mnie niesmak. Mozna mowic sobie, ze to tylko gra, ale najczesciej postepowanie gracza odzwierciedla jego zachowanie w rl. Usprawiedliwianie sie, ze to dla maksymalnego zaszkodzenia, bo gostek to ebay warrior itp itp itp to jak dla mnie tylko zaslona dymna. Dla mnie to zachowaliscie sie jak taka banda pod blokowiskiem. Dopadliscie grubasa, skroiliscie go z komorki pod grozba wpierdu, a na koniec i tak jeszcze mu spusciliscie wpierdol. Po czym zaczeliscie sie przechwalac przed panienkami na trzepaku jacy z was to zajebisci goscie i jakim frajerem byl ten grubas.
--- Koniec cytatu ---
:D
Ty chyba przyjaciół nie masz...
-1
magni:
--- Cytat: Gaunt w Lipiec 11, 2011, 17:51:24 ---
:D
Ty chyba przyjaciół nie masz...
-1
--- Koniec cytatu ---
jak koles potepia dresiarstwo to oznacza ze nie ma przyjaciol? ciekawy wniosek... w takim razie tylko wspolczuc ci twoich przyjaciol
Nitefish:
Chyba się nieco zagalopowaliście. Eve to tylko gra, w której gracz ma po prostu wiele możliwości. Nie ma nic wspólnego z rl chyba, że ktoś jest nolifem.
Jak gracie w GTA to znaczy, że wychodząc z domu na ulicę strzelacie do ludzi i handlujecie koksem? Nie. Tu jest tak samo. Jeden lubi grabić i mordować, jeden uwielbia wymuszenia i okupy, ktoś tam zabija w ciszy, a jeszcze inny jest handlowym gigantem.
W rl nikomu byś nie rozwalił wozu baseballem i nie podpalił go na koniec, a w Eve zamieniasz czyjeś "wozy" na metal scrapsy i jest luz.
Deaell Portt:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 11, 2011, 19:01:43 ---Chyba się nieco zagalopowaliście. Eve to tylko gra, w której gracz ma po prostu wiele możliwości. Nie ma nic wspólnego z rl chyba, że ktoś jest nolifem.
Jak gracie w GTA to znaczy, że wychodząc z domu na ulicę strzelacie do ludzi i handlujecie koksem? Nie. Tu jest tak samo. Jeden lubi grabić i mordować, jeden uwielbia wymuszenia i okupy, ktoś tam zabija w ciszy, a jeszcze inny jest handlowym gigantem.
W rl nikomu byś nie rozwalił wozu baseballem i nie podpalił go na koniec, a w Eve zamieniasz czyjeś "wozy" na metal scrapsy i jest luz.
--- Koniec cytatu ---
Dla zainteresowanych dlaczego chlopaki z Bufu sie tak zagotowali, ze zaraz im bedzie uszami dym leciec. Wystarczy wejsc na kb c0venu i samemu na wlasne oczy popatrzec na poniektore kille. Mysle, ze ta czynnosc spowoduje, ze zapanuje jasnosc. Dla leniwych http://hq.c0ven.pl/kb/ .
Co do topica nitefisha
Twoje porownanie do gta jest nie adekwatne poniewaz to nie mmo. Juz nawet nie che mi sie zaglebiac w roznice w mechanice gier.
Szkoda, ze z jednej strony twierdzisz, ze internetz spaceship to tylko gra, a samemu machasz szabelka w kierunku Col bo smial cos napisac w flamewar. Internet thug best thug. Zalosne tylko takie slowo sie cisnie na usta. Co do twojej obrazy to rofl. W moim kierunku non stopa ida tu inwektywy, docinki dotyczace RL i po mnie to splywa i nikogo nie raportuje bo to flamewar a nie forum hello kitty. Po to jest flamewar moj ty specjalny przyjacielu, zeby komus dogryz, ponabijac sie. Z tego co wiem flamewar jest dobrowolny, a nawet trzeba zaznaczyc opcje w profilu forum, iles tam miec postow. Jak tak bardzo bulwersuje cie ten dzial to uwazaj, zeby na odchodnym drzwi nie uderzyly cie w pupe bo nikt cie tu nie zatrzymuje. Przy skroni tez nikt ci nie trzyma broni zebys postowal. Wiec pozwole sobie polecic ci twoje wlasne lekarstwo chilllll i rozluznij poslady.
PS. Co do zarabiania w wh to rzeczywiscie ludzie tu przymieraja glodem. Col karmi nas jak kaczki pustymi frazesami i tylko wbrew Bufu siedzimy w tym wysoce nieprzyjemnym miejscu.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej