Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
SokoleOko:
--- Cytat: Kira Korpii w Lipiec 11, 2011, 07:36:40 ---Mhm bo jakby tempest mial sprawne dzialka to oczywiscie raz dwa rozwalilby wszystkich: tajfuna, dreja i megatrona sfitowanych tez na t2.
--- Koniec cytatu ---
Obiektywnie rzecz biorąc, Megas MUSIAŁBY spaść - znam pilota ;)
MPP - jak tam FC-owanie gangów z BUFU? I wskakiwanie frytkami na 50+ Thundercatów?
--- Cytat: mpp w Lipiec 11, 2011, 00:19:27 ---poza tym 1 działko na tego i 1 na tamtego beee ;p
--- Koniec cytatu ---
Nigdy w życiu.
Yurioni:
nie postuje czlowiek jakis czas i od razu powychodzilo forumowe tlatajstwo na swiatlo dzienne, ale poziom jak zwykle trzyma poziom metanowego pierda po 2 dniowej imprezie w zawilgotnialym pomieszczeniu, czyli lezy i kwieczy, anyway bring it on bitchez!
Colonel:
Przyjmuje wasz atak bez obrażeń...
Mam +5 do rezista na e-siusiaki kerbirow :D
Wciąż damski troll, pani szrekowa...
Przylecialem tam falconem, z klouka nie wyszedłem jeszcze jak już spierdalali, na pasku był tez nasz Machariel, to już było za dużo dla człowieka o imieniu sudanskiej kozy :*
Nitefish:
Na razie Col to jedyne osoby które tu kogoś atakują i obrażają to Ty wraz z Daellem.
Opowiadasz o epickich walkach, o tym jak to innych nastraszyliście i jak wszyscy drżą ze strachu przed okrutnymi piratami. Tym czasem patrząc po killboardzie widać pustki, zgankowane indory i jakiś totalnych nubków, którzy wylecieli do low na paski nie wiedząc nawet jakie działka pasują do ich shipa. To jest Wasze pvp.
Oh wait! Przecież wy uprawiacie pvp bez pvp - ransomujecie! Dziesiątki (podobno) zransomowanych ludzi każdego miesiąca. Wow!
Gdyby Twój korp nie orał WH to z głodu byście zdechli... ej ale czy nie mieliście zarabiać na ransomach? To takie pirackie.
Sięgacie jeszcze niżej wyśmiewając się z korpa, który stawia praktycznie pierwsze samodzielne kroki. Zapomniał wół kiedy cielęciem był?
Skoro jesteś taki kozak to powalcz z korpem, który ma nieco więcej doświadczenia niż oni. Może wpadniesz do nas?
Edit - a tym bardziej z pozycji moderatora powinieneś się czasami pohamować bo to co piszesz do ludzi to żenada.
Yurioni:
--- Cytat: mpp w Lipiec 11, 2011, 08:17:49 ---ni mnie to ziębi ni grzeje czy z nim latam
--- Koniec cytatu ---
damn, a ja biedny myslalem, ze chociaz troszke cieplo ci sie robi na serduszku jak o mnie pomyslisz :(
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej