Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Egnos:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 15, 2011, 16:07:49 ---....nie wiesz o mnie nic....
--- Koniec cytatu ---
I nikt cie nie rozumie...
http://www.youtube.com/watch?v=5xIAYKpxzBU
Deaell Portt:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 15, 2011, 16:07:49 ---Wiesz co? Całe szczęście, że taki pajac jak ty może co najwyżej mi nafukać jak mały szczeniak osiedlowy :) Nie wiesz ile i kim gram i nie wiesz o mnie nic :) natomiast lamo jak fitujesz nanoplate curse'a to nie dziw się, że ludzie kręcą z ciebie bekę, nie mówiąc już o fitach z dupy Twojego przydupaska Daella, co nie ma pg na wadze i montuje drone control unit (imo już mniej lamerski byłby salvager). Wiem, że każda informacja ma problemy z przebijaniem się przez tą warstwę szlamu, która pokrywa twój mózg co widać w twoich postach tak płytkich jak wasza bajeczka o ransomach. Pocałujcie naszego corpa mocno i soczyście w dupę, tylko najpierw umyjcie buźki bo nie chcemy jakiegoś syfa dostać.
To wszystko z mojej strony, pałujcie się nadal nad tą revelką i waszymi ransomami, honorowymi czy też nie buziaki i pa pa.
P.S. Mam głęboko w dupie czy macie plecy u admina, jeśli nie jesteście w stanie przyjąć prawdy to biegnijcie do niego :)
--- Koniec cytatu ---
Ty naprawde specjalny jestes. Uwierz mi, ze ten drone link w moim przypadku jest specjalnie, a nie dlatego bo brakuje mi pg do neuta. Dlaczego go fituje to niechce mi sie tobie tlumaczyc eft wariorze tylko taki maly hint "ecm drony" . Co do fitu Cola to gdybys latal po low sec i atakowal pod sentrami to bys wiedzial dlaczego ma taki a nie inny fit. Co do mycia sie i calowania to tylko powiem, ze na pieszczoty to trzeba zasluzyc. Wiec zaloz swoj dresik w 4 paski i idz z pieskiem pocwiczyc z oponkami.
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 15, 2011, 17:15:32 --- taki maly hint "ecm drony" .
--- Koniec cytatu ---
na ki ch** ci control range do ecm dronek na vadze?
HammerSnake:
--- Cytuj ---na ki ch** ci control range do ecm dronek na vadze?
--- Koniec cytatu ---
hehe. Przyznam, że spoglądając na twój bc bardzo mnie rozbawiła twoja ekspercka mina.
Ty jesteś altem czy mainem? (tak btw).
lkasprzak:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 15, 2011, 01:04:04 ---No ich reputacja jest taka, że jeśli dasz się złapać to nigdy nie płać im okupu bo i tak cię zabiją.
--- Koniec cytatu ---
Zdecyduj się ;)
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 15, 2011, 16:07:49 ---Wiesz co? Całe szczęście, że taki pajac jak ty może co najwyżej mi nafukać jak mały szczeniak osiedlowy :) Nie wiesz ile i kim gram i nie wiesz o mnie nic :) natomiast lamo jak fitujesz nanoplate curse'a to nie dziw się, że ludzie kręcą z ciebie bekę, nie mówiąc już o fitach z dupy Twojego przydupaska Daella, co nie ma pg na wadze i montuje drone control unit (imo już mniej lamerski byłby salvager). Wiem, że każda informacja ma problemy z przebijaniem się przez tą warstwę szlamu, która pokrywa twój mózg co widać w twoich postach tak płytkich jak wasza bajeczka o ransomach. Pocałujcie naszego corpa mocno i soczyście w dupę, tylko najpierw umyjcie buźki bo nie chcemy jakiegoś syfa dostać.
To wszystko z mojej strony, pałujcie się nadal nad tą revelką i waszymi ransomami, honorowymi czy też nie buziaki i pa pa.
P.S. Mam głęboko w dupie czy macie plecy u admina, jeśli nie jesteście w stanie przyjąć prawdy to biegnijcie do niego :)
--- Koniec cytatu ---
Żeś dojebał po całości, zanim coś napiszesz następnym razem zarzuć paczkę Nerwosolu i popij meliską, może da się to przeczytać...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej