Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (53/62) > >>

Platfusek:
o cos takiego jak reputacja dbają tylko noooblety które w żaden inny sposób nie potrafią sie wykazać ani zaistnieć.

Jeżeli ktoś ma skila to nie interesuje go reputacja bo wie że killboard > reputacja, bycie fajnym nikim, whatever

stukov:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 15, 2011, 14:26:24 ---Pograj trochę, napisz czasem coś mądrego na centrali
To może nie będziesz się musiał rozpedzac na czyjejś orbicie
Oderwana z dupy pseudo gwiazdo telewizji osiedlowej :*

--- Koniec cytatu ---

Wiesz co? Całe szczęście, że taki pajac jak ty może co najwyżej mi nafukać jak mały szczeniak osiedlowy :) Nie wiesz ile i kim gram i nie wiesz o mnie nic :) natomiast lamo jak fitujesz nanoplate curse'a to nie dziw się, że ludzie kręcą z ciebie bekę, nie mówiąc już o fitach z dupy Twojego przydupaska Daella, co nie ma pg na wadze i montuje drone control unit (imo już mniej lamerski byłby salvager). Wiem, że każda informacja ma problemy z przebijaniem się przez tą warstwę szlamu, która pokrywa twój mózg co widać w twoich postach tak płytkich jak wasza bajeczka o ransomach. Pocałujcie naszego corpa mocno i soczyście w dupę, tylko najpierw umyjcie buźki bo nie chcemy jakiegoś syfa dostać.

To wszystko z mojej strony, pałujcie się nadal nad tą revelką i waszymi ransomami, honorowymi czy też nie buziaki i pa pa.

P.S. Mam głęboko w dupie czy macie plecy u admina, jeśli nie jesteście w stanie przyjąć prawdy to biegnijcie do niego :)

CATfrcomCheshire:

--- Cytat: CMHQ_Widget w Lipiec 15, 2011, 14:31:53 ---Ej no Col, nie o to przecież chodzi :D

Problem tkwi tu: http://www.youtube.com/watch?v=4M3AHQqT53U

xD

--- Koniec cytatu ---

--- Cytat: Gaunt w Lipiec 15, 2011, 15:29:16 ---NIEZŁE AŻ BOCZKI ZRYWAĆ
XDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDX DXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXD XXDXDXDXDXDXXDXDXDXDXDX

~~

--- Koniec cytatu ---

Moglo byc gorzej, mogl wkleic teledysk Peji  :D

SokoleOko:

--- Cytat: Platfusek w Lipiec 15, 2011, 15:35:16 ---

--- Koniec cytatu ---

Czy ktoś działający dekoder postów tego pana?

Nitefish:

--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 15, 2011, 16:07:49 --- nie mówiąc już o fitach z dupy Twojego przydupaska Daella, co nie ma pg na wadze i montuje drone control unit (imo już mniej lamerski byłby salvager).

--- Koniec cytatu ---

drone link augmentor raczej ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej