Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
stukov:
Dael... Akurat opinia innych jest mi znana... Mija się z Twoją. Pamiętam jak opuszczałeś bufu i to też był fail. Ogólnie to fail Ci towarzyszy przez cały czas w eve wiec nie dziwne, że gdzieś musisz sobie e-pena hodować. Eve Centrala Paladin - to jest to!! :D
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 12:38:37 ---jak moge byc zly na osobe uposledzona, ktora nie potrafi nawet zacytowac wiecej niz 1 osoby w jedym poscie? :( co najwyzej moge ci dac lizaka i jakis kaftan, bo z taka logika jaka prezentujesz ty i twoi pozal sie boze koledzy to nawet bez broni jestescie niebezpieczni...
--- Koniec cytatu ---
Wybacz, ale jestem tylko leniwym srednio inteligentnym szympansem. Nigdy nie twierdzilem, ze moje zdolnosci umyslowe sa ponad przecietne, ale milo mi ze w ten sposob kiedys mnie postrzegaliscie na forum o internet spaceships :-X .
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 12:42:52 ---Wybacz, ale jestem tylko leniwym srednio inteligentnym szympansem. Nigdy nie twierdzilem, ze moje zdolnosci umyslowe sa ponad przecietne, ale milo mi ze w ten sposob kiedys mnie postrzegaliscie na forum o internet spaceships :-X .
--- Koniec cytatu ---
spoko, ale nie schlebiaj sobie, wszyscy wiedza, ze jestes jak dziecko z downem, trzeba je kochac i pielegnowac, ale nigdy, przenigdy nie nalezy miec nadziei, ze kiedykolwiek zmadrzeje...
Deaell Portt:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 12:38:55 ---Dael... Akurat opinia innych jest mi znana... Mija się z Twoją. Pamiętam jak opuszczałeś bufu i to też był fail. Ogólnie to fail Ci towarzyszy przez cały czas w eve wiec nie dziwne, że gdzieś musisz sobie e-pena hodować. Eve Centrala Paladin - to jest to!! :D
--- Koniec cytatu ---
Kolejny z definicja win w EVE. To sie juz naprawde robi nudne. Pala za oryginalnosc .
PS. Dobrze, ze znowu nie powtorzyles klamsta jakoby to mnie z Bufu wyrzucili. No, ale ciagle czekam na docinke z konwojem . Chociaz ta plyta juz jest tak zjechana, ze nie dziwie sie ze odzeszla do lamusa.
sc0rp:
WTS popcorn
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej