Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Deaell Portt:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 12:15:00 ---Chyba coś Ci się znowu pomyliło. Podczas pobytu w IT polecieliśmy pognębić AAA wraz z aliansem. Taka nudna powinność jak to w każdym aliansie. Bufu to była tam kropla w morzu.
Co do bocących carrierów bez "człowieka" na pokładzie... masz jakieś dziwne doświadczenia z przeszłości i wydaje Ci się, że inni mają takie same.
Co by tu nie mówić nawet kerbiskie lotnisko stanowi większe wyzwanie od 2 tygodniowej postaci w rifterze zgankowane w low :P
--- Koniec cytatu ---
Znaczy Bufu nie bylo w aliansie Atlas ? Bo nie wiem czemu ty mi z jakims IT wyjezdzasz. Ja pije do tego jak to Bufu meznie stawalo za alians o ktorym na tym forum legendy czytalismy i jaki zajebisty ally to byl. A u was na tsie tylko bylo slychac " gdzie teraz spierdalamy ? " .
Yurioni:
Daell i cala reszta lamusow, mam dla was propozycje, wezcie przestancie postowac, bo juz od paru stron (chociaz po dluzszym namysle, to chyba kazdy post kogos z vudu jest pisany w tym tonie) widac, ze macie male irl peeny ktore staracie sobie kompensowac wirtualnym e-bushido i "piratowaniem", wiec nie widze sensu by dalej nas o tym przekonywac, bo sie moze okazc, ze tak naprawde jestescie banda 15 letnich plastikowych galerianek z parciem na szklo...
Deaell Portt:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 12:18:42 ---Kolega Kira twierdzi inaczej, no offence ale podzielam powoli jego zdanie... Znacie się na pvp jak świnie na gwiazdach, ewentualnie czytaliście na temat ten w "cd action" albo równie popularnych czasopismach. Weź skocz do kibla i się porządnie wysr** bo naprawdę masz gówni*** pomysły i teksty :)
--- Koniec cytatu ---
Kolega Kira to emo dzieciak (nie moje slowa tylko wiekszosci ludzi w pbn), ktory po dyskusji w ally wyrzucil na posie tytka po czym spierdolil jak obrazona dziewczynka do TRI. Po czym po miesiacu pisania na kanale bunniesy jak to jest zajebiscie w TRI pojawil sie podczas wojny z sysolami z powrotem w korporacji. Gdzie przez kolejny miesiac plakal jak mala dziewczynka jak to piloci tytkow c0ven ssa. Nasze opinie o sobie sa nam doskonale znane bo powiedzielismy je sobie w 4 oczy i to nie raz.
Byl jednym z powodow dlaczego odszedlem z PBNu jak i paru innych osob. Ja generalnie najlepsze czasy przezywalem w PBN jak on nie gral. Domyslam sie, ze on mial tak samo w stosunku do mojej osoby. No, ale takie jest zycie, ze wszyscy nie moga cie lubic i ja sie juz z ta prawda zyciowa dawno temu pogodzilem i nie probuje wejsc bez wazeliny/z kazdemu w dupe. Wiec powolowywanie sie na opinie Kire wywoluje tylko usmieszek na mojej twarzy. No, ale cokolwiek cie uszczesliwia .
Deaell Portt:
--- Cytat: Yurioni w Lipiec 12, 2011, 12:20:06 ---Daell i cala reszta lamusow, mam dla was propozycje, wezcie przestancie postowac, bo juz od paru stron (chociaz po dluzszym namysle, to chyba kazdy post kogos z vudu jest pisany w tym tonie) widac, ze macie male irl peeny ktore staracie sobie kompensowac wirtualnym e-bushido i "piratowaniem", wiec nie widze sensu by dalej nas o tym przekonywac, bo sie moze okazc, ze tak naprawde jestescie banda 15 letnich plastikowych galerianek z parciem na szklo...
--- Koniec cytatu ---
U mad ?
Yurioni:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 12:32:13 ---U mad ?
--- Koniec cytatu ---
jak moge byc zly na osobe uposledzona, ktora nie potrafi nawet zacytowac wiecej niz 1 osoby w jedym poscie? :( co najwyzej moge ci dac lizaka i jakis kaftan, bo z taka logika jaka prezentujesz ty i twoi pozal sie boze koledzy to nawet bez broni jestescie niebezpieczni...
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej