Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
mpp:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 12:00:13 ---I nadal nie wiesz o co mi chodzilo z "Atlas" ? Opowiedz mi jak to dzielnie i meznie stawaliscie do boju za ten alians ? A moze wkleic tu posty Bufu jak c0ven szedl na wojne z sysolami ? Jak to papierowe tygryski z Bufu machaly szabelkami co to oni nie zrobia z stain wagonem? No, ale zapomnialem ty nie przylecisz do nas bo nie wrzucisz nam dredow do c3. Jestes zalosnym malym fiu... jak i caly twoj korpik i generalnie do tego to sie sprowadza. Bufu rzucilo sie do obrony swoich kolegow i ja to rozumiem . Razem w 20 napierdalacie tego n-tego botujaceg cariera na anomalce i jest zajebiscie. Ja tam wole poscigac "riftery/indyki" bo wiem, ze w nim siedzi czlowiek a nie h-bot ver. xx i zarabiac te grosze w wh.
--- Koniec cytatu ---
to, że korp jest mały fakt
to, że jestem marnym ceo fakt
ale w d*** byles G*** widziałeś wiec nie wypowiadaj sie o całosci korpa :)
co do jechania po bufu czy c0venowiczach
to obawiam sie, ze jak wpadniecie na jednych czy tam 2-gich to godzinami bedziecie wydłubywac z du** zyżyte gumki
albo sie działka wczesniej spalą :)
Deaell Portt:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 12:06:18 ---Dael, czy ty naprawdę jesteś taki mało inteligentny czy tylko udajesz? Sorry, że pytam, ale nie wiem jak z Tobą mam rozmawiać...
--- Koniec cytatu ---
Tak masz racje i tylko TY. Powolywanie sie na inteligencje oponenta w dyskusji zawsze bylo przejawem wyzszosci intelektualnej w dyskusji. To byla ironia jakbys nie zalapal. Wiem, ze niektorzy ludzie maja problemy z wylapywaniem takich niuansow wiec wole to odpowiednio zakcentowac, zebys w swoim kolejnym poscie nie popelnial ciagle tego samego bledu.
Nitefish:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 12:00:13 ---I nadal nie wiesz o co mi chodzilo z "Atlas" ? Opowiedz mi jak to dzielnie i meznie stawaliscie do boju za ten alians ? A moze wkleic tu posty Bufu jak c0ven szedl na wojne z sysolami ? Jak to papierowe tygryski z Bufu machaly szabelkami co to oni nie zrobia z stain wagonem? No, ale zapomnialem ty nie przylecisz do nas bo nie wrzucisz nam dredow do c3. Jestes zalosnym malym fiu... jak i caly twoj korpik i generalnie do tego to sie sprowadza. Bufu rzucilo sie do obrony swoich kolegow i ja to rozumiem . Razem w 20 napierdalacie tego n-tego botujaceg cariera na anomalce i jest zajebiscie. Ja tam wole poscigac "riftery/indyki" bo wiem, ze w nim siedzi czlowiek a nie h-bot ver. xx i zarabiac te grosze w wh.
--- Koniec cytatu ---
Chyba coś Ci się znowu pomyliło. Podczas pobytu w IT polecieliśmy pognębić AAA wraz z aliansem. Taka nudna powinność jak to w każdym aliansie. Bufu to była tam kropla w morzu.
Co do bocących carrierów bez "człowieka" na pokładzie... masz jakieś dziwne doświadczenia z przeszłości i wydaje Ci się, że inni mają takie same.
Co by tu nie mówić nawet kerbiskie lotnisko stanowi większe wyzwanie od 2 tygodniowej postaci w rifterze zgankowane w low :P
Deaell Portt:
--- Cytat: mpp w Lipiec 12, 2011, 12:11:54 ---to, że korp jest mały fakt
to, że jestem marnym ceo fakt
ale w d*** byles G*** widziałeś wiec nie wypowiadaj sie o całosci korpa :)
co do jechania po bufu czy c0venowiczach
to obawiam sie, ze jak wpadniecie na jednych czy tam 2-gich to godzinami bedziecie wydłubywac z du** zyżyte gumki
albo sie działka wczesniej spalą :)
--- Koniec cytatu ---
Zacytuj gdzie pisalem o twojej urojonej naszej zajebistosci. Glosy w glowie tez jakies slyszysz ?
stukov:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 12:13:08 ---Tak masz racje i tylko TY. Powolywanie sie na inteligencje oponenta w dyskusji zawsze bylo przejawem wyzszosci intelektualnej w dyskusji. To byla ironia jakbys nie zalapal. Wiem, ze niektorzy ludzie maja problemy z wylapywaniem takich niuansow wiec wole to odpowiednio zakcentowac, zebys w swoim kolejnym poscie nie popelnial ciagle tego samego bledu.
--- Koniec cytatu ---
Kolega Kira twierdzi inaczej, no offence ale podzielam powoli jego zdanie... Znacie się na pvp jak świnie na gwiazdach, ewentualnie czytaliście na temat ten w "cd action" albo równie popularnych czasopismach. Weź skocz do kibla i się porządnie wysr** bo naprawdę masz gówni*** pomysły i teksty :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej