Śmietnisko > Flamewar

Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy

<< < (28/62) > >>

stukov:
@ Dael

Ty naprawdę nie czytasz ze zrozumieniem... Nie mamy o czym w takim razie rozmawiać skoro masz braki ze szkoły podstawowej...  ???

Nitefish:
@Daell - o co chodzi z tym Atlasem? Wyskoczyłeś z nim ni w pipe ni w oko, a to zamierzchła historia.

Deaell Portt:

--- Cytat: mpp w Lipiec 12, 2011, 11:41:36 ---nie muszą nie zapominaj, że latałem pod skrzydłami bufu 1,5roku o ile sie nie myle
ATLAS był jednym z lepszych czasów ale czasy curse prawdę mówiąc najlepszymi :)

anyway powodzenia w gankowaniu rifterów i indyków

--- Koniec cytatu ---
I nadal nie wiesz o co mi chodzilo z "Atlas" ? Opowiedz mi jak to dzielnie i meznie stawaliscie do boju za ten alians ? A moze wkleic tu posty Bufu jak c0ven szedl na wojne  z sysolami ? Jak to papierowe tygryski z Bufu machaly szabelkami co to oni nie zrobia z stain wagonem? No, ale zapomnialem ty nie przylecisz do nas bo nie wrzucisz nam dredow do c3. Jestes zalosnym malym fiu... jak i caly twoj korpik i generalnie do tego to sie sprowadza. Bufu rzucilo sie do obrony swoich kolegow i ja to rozumiem . Razem w 20 napierdalacie tego n-tego botujaceg cariera na anomalce i jest zajebiscie. Ja tam wole poscigac "riftery/indyki" bo wiem, ze w nim siedzi czlowiek a nie h-bot ver. xx i zarabiac te grosze w wh.   

stukov:
Dael, czy ty naprawdę jesteś taki mało inteligentny czy tylko udajesz? Sorry, że  pytam, ale nie wiem jak z Tobą mam rozmawiać...

Kira Korpii:
Jest.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej