Śmietnisko > Flamewar
Ransom honorować czy nie? Odp: Najśmieszniejsze i najgłupsze wtopy
Deaell Portt:
--- Cytat: Nitefish w Lipiec 12, 2011, 11:26:11 ---Wiem, na czym polega piractwo lecz się nim nie param. Ot co.
Piszesz, że jaracie się piractwem, negocjacjami z ofiarą etc. i to jest takie super. To jest super dla pirata.
To czym my się zajmujemy pojmujesz to w prosty sposób na bazie swoich prywatnych doświadczeń. Wklejenie ofiary na kb jest tylko etapem końcowym walki, która miała miejsce wcześniej.
My jaramy się bitkami na śmierć i życie bez żadnych negocjacji gdzie liczy się skill FC oraz poszczególnych członków gangu.
Łapiemy tłuste raciarki w środku terytorium wroga i czekając na respawn gangu ratunkowego.
Mieszkamy w systemach gdzie im więcej neutów tym lepiej, żeby już po wydoku można było mieć bitkę. Jaramy się tym, że mieszkając z Venal mieliśmy neuta do wszystkich stron konfliktu (to było najlepsza decyzja), mieszkaliśmy z ewakuującymi się Razorami, których było 100 lekką ręką w naszym systemie. W odległości kilku jumpów mieliśmy Pandemikow (część z nich mieszkała zresztą u nas), NC. oraz całą resztę splusowanej ferajny.
Jakoś nasz killboard nie był wtedy czerwony, a wręcz przeciwnie.
Więc jak sam widzisz w null tez bywa różnie, a korpy w nim mieszkające dzieli często przepaść.
Wracając do JN - oni nie są piratami z low, ofiara nie była ich kolegą, zrobili chyba wszystko co najgorsze aby gościa pogrążyć. W świecie Eve wiele osób by postąpiło tak samo, część odwrotnie, a jeszcze inni w ogóle nie zapuszczają się do low. Taki lajf.
--- Koniec cytatu ---
Nitefish moze to i wszystko prawda. W co osobiscie watpie :P, no ale nie takie rzeczy ludzie sobie wmawiali. Na to wszystko co napisales wystarczy jedno slowo : ATLAS .
mpp:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 11:34:57 ---Nitefish moze to i wszystko prawda. W co osobiscie watpie :P, no ale nie takie rzeczy ludzie sobie wmawiali. Na to wszystko co napisales wystarczy jedno slowo : ATLAS .
--- Koniec cytatu ---
mhm
mój mały dresiarski móżdżek nie pojmuje o co kaman z ATLASEM rozwiń myśl prosze
Deaell Portt:
--- Cytat: Aldaris Haller w Lipiec 12, 2011, 11:34:07 ---Dael nie rozumiesz, że to jest mechanika gry, możesz być kim chcesz i wyznawać zasady jakie chcesz, a Ty starasz się narzucić innym swoje poglądy, które [no offence] ale dla innych mogą wydawać się z dupy. Jak nie wiesz o co chodzi to odsyłam Cie do krótkiej lektury
http://www.youtube.com/watch?v=oq2oxt7Nrxo&hd=1
Jak masz problemy ze zrozumieniem, to mogę Ci pomóc z tłumaczeniem...
--- Koniec cytatu ---
Zaraz stop . To mam prawo i inni wyglaszac swoje opinie na tym forum czy nie ? Bo z trgo co ty napisales to TY mnie przymuszasz, zebym wyznawal tylko twoj poglad. W skrocie sporowadza sie on do "skoro to tylko gra to moge sie w niej zachowywac jak dresiarz i gowno innym do tego".
Deaell Portt:
--- Cytat: mpp w Lipiec 12, 2011, 11:37:03 ---mhm
mój mały dresiarski móżdżek nie pojmuje o co kaman z ATLASEM rozwiń myśl prosze
--- Koniec cytatu ---
Zapytaj kolegow z Bufu napewno ci doskonale wytlumacza buhehehe .
mpp:
--- Cytat: Deaell Portt w Lipiec 12, 2011, 11:38:15 ---Zapytaj kolegow z Bufu napewno ci doskonale wytlumacza buhehehe .
--- Koniec cytatu ---
nie muszą nie zapominaj, że latałem pod skrzydłami bufu 1,5roku o ile sie nie myle
ATLAS był jednym z lepszych czasów ale czasy curse prawdę mówiąc najlepszymi :)
anyway powodzenia w gankowaniu rifterów i indyków
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej