Eve Online > PVE

PVE lvl1 Punisher fit prośba o pomoc

<< < (6/8) > >>

[VIDE] Herezja:
Postaraj się używać szkieł multifrequence i multivave czy jakoś tak.
Multifrequence to maksymalna siła ale kosztem capacitora i musisz iść na tarana w przeciwnika jeśli będziesz używał microwave to będziesz zadawał nie tylko obrażenia em ale i termal a różnica zasięgu będzie niewielka.
Osobiście nadal optuje za tym abyś wypróbował i deskę.
Jak będzie mi dane wejść do gry i podasz mi nick postaci to Ci wyślę troszkę isk i sam popróbujesz co lepsze.

Takie cuś wysmażyłem
http://imageshack.us/photo/my-images/856/fitprzykaldowynacoercer.jpg/

Jak widzisz na 0 skilach będziesz miał większą siłę ognia na o wiele lepszą odległość i nie będziesz się musiał przejmować capacitorem. Orbita na 16 km na standard szkłach to siła ognia 52/176 lub gdy podejdziesz na 7,9 km na  multifrequence szkłach to już 78 / 265.
Byle byś nie nie używał multifrequence i nie będzie problemu bo o ile mnie pamięć nie myli wrogowie zaczynają strzelać tak od około 10 km.

Newbie:
Witam

laphiel rzuć okiem na moją wypowiedź z godz. 21:16:30 znajdującą się nad postem Nitefish. Znajduje się w niej link do Imageshack ze zrzutem mojej konfiguracji przed zmianami zaproponowanymi przez Lt Rook, które już zresztą wprowadziłem.
  Herezja w grze jestem codziennie średnio przez 3-4 godziny. Dzięki linka z stworzoną przez Ciebie konfigiem destroyera. Faktycznie w porównaniu z czym teraz latam ma dużą siłę ognia. Dłużej też bedzie  trzymać Capacitor. Faktem jest też to że zanim będę miał porządne skille pozwalające mi na jako tako przyjemne granie tą jednostką trochę czasu minie. Kasą się nie martwię. Sama przyjdzie z robienia misji, wyciągania złomu z wraków lub też kopania minerałów. Jak uzyskam odpowiednie skille, zarobię gotówkę. Wtedy porównam sposób prowadzenia walki obu rodzajów jednostek.
  Na razie latam tym co mam i jestem z tego zadowolony. Walkę zaczynam na orbicie 20 km.  Dzięki dużej przewadze prędkości mogę w dowolnej chwili oddalić się od przeciwnika np'ca i ponownie zaatakować kiedy chcę tylko chcę. Do tego jestem prawie nieuchwytny dla strzałów przeciwnika. Podsumowując mam duży komfort:)

Pozdrawiam

Lt Rook:

--- Cytat: laphiel w Lipiec 07, 2011, 22:46:00 ---T2 caop recharger jest keoszy od f-10

--- Koniec cytatu ---

wiesz, ja bym go zafitowal tak:
http://imageshack.us/f/585/punisherpunisherelectro.jpg/

tylko co to ma wspolnego z OP ? Niewiele. Moim zdaniem mój fit jest najlepszy i chuj. A czy ma skille czy nie to jebac to. Niech sie "uczy". Right ?

laphiel:
A mi link umknal, patrzalem tylko na ten pierwszy fit. Anyway, zamiast tej nano membranki adaptive, nie wejdzie ci energized (N-type)?

@rook

--- Cytat: Newbie w Lipiec 07, 2011, 15:16:10 ---Witam

Dzięki za podpowiedzi. DZięki Waszym sugestiom złożyłem taki zestaw:

ciach

Med Slots

Cold-Gas I Arcjet Thrusters 10 MW, 15 tf
Cap Recharger II 1 MW, 15 tf

ciach

--- Koniec cytatu ---

jak mowie patrzalem na to.

nikt niemowi ze moj fit jest jedyny i zajebisty.

jakbym chcial zajebisty fit to bymlatal cursem na large faction neucie.

[VIDE] Herezja:

--- Cytat: Newbie w Lipiec 08, 2011, 00:36:52 ---Witam

laphiel rzuć okiem na moją wypowiedź z godz. 21:16:30 znajdującą się nad postem Nitefish. Znajduje się w niej link do Imageshack ze zrzutem mojej konfiguracji przed zmianami zaproponowanymi przez Lt Rook, które już zresztą wprowadziłem.
  Herezja w grze jestem codziennie średnio przez 3-4 godziny. Dzięki linka z stworzoną przez Ciebie konfigiem destroyera. Faktycznie w porównaniu z czym teraz latam ma dużą siłę ognia. Dłużej też bedzie  trzymać Capacitor. Faktem jest też to że zanim będę miał porządne skille pozwalające mi na jako tako przyjemne granie tą jednostką trochę czasu minie. Kasą się nie martwię. Sama przyjdzie z robienia misji, wyciągania złomu z wraków lub też kopania minerałów. Jak uzyskam odpowiednie skille, zarobię gotówkę. Wtedy porównam sposób prowadzenia walki obu rodzajów jednostek.
  Na razie latam tym co mam i jestem z tego zadowolony. Walkę zaczynam na orbicie 20 km.  Dzięki dużej przewadze prędkości mogę w dowolnej chwili oddalić się od przeciwnika np'ca i ponownie zaatakować kiedy chcę tylko chcę. Do tego jestem prawie nieuchwytny dla strzałów przeciwnika. Podsumowując mam duży komfort:)

Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

Tym postem zamknę swoją wypowiedz w tym wątku.
Na moje oko wygląda, że nie wybierając niczego w EFT ma się podstawowe skile tzw noob skile i na tym ustawieniu widać, że masz capacitor stabilny więc możesz w sumie stale latać na ab dodatkowo masz tyle dps-u na desce co na punisherze alfy.
Na moje oko masz 5 razy mocniejsze uderzenie latając na stabilnym capie i będąc poza zasięgiem wroga co równa się z tym, że
Nie powinieneś stracić statku,
Nie będziesz musiał podlatywać i odlatywać aby naprawić armor

Co zaowocuje o wiele szybszym wykonywaniem misji, ale rób jak chcesz i ucz się na własnych błędach. Powodzenia życzę i EOT na ten temat.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej