Eve Online > Patche i dodatki

Ostatnie pady serwera

<< < (3/4) > >>

Schwartz:
Znowu padl.
A przy okazji ciekawostka - kilkadziesiat sekund przed padem nie dzialaja assety, maile, market, local, kanaly czatowe, okienka informacyjne i fitting, ale sklep AURowy dziala i monocla wciaz mozna kupic.
Ktos jeszcze nie ma stuprocentowej pewnosci co do priorytetow CCP?  >:D

Xeyo:
Wkurzajace... tak to jest, jak sie pokazalnie ciuchow w gre implementuje.

</stop whining>

SokoleOko:

--- Cytat: Kara Mon w Lipiec 16, 2011, 23:15:23 ---Czesto sie to ostatnio zdaza ? Ile razy padl serwer od srody ? moze nei warto sie logowac  :D

--- Koniec cytatu ---

Za często.

Wczoraj na bitce zdechłem nawet nie ładując grida. Wróciliśmy parę godzin później w bomberach i szybkich frytkach, narobiliśmy hałasu. Zebrałem się do domu - przeleciałem przez zakotwiczoną na gacie dużą bańkę, sunąc w cloaku do gate'a. Od 2500m spamowałem "jump", ale nic się nie stało - nawet gdy gate'a mnie zdecloakował i bylem na zero. I kolejny ship z podem. No jpkm.

CMHQ_Widget:
Serwer pada średnio co 2 dzień. Z tego co zauważyłem najczęściej koło 17-18 czasu polskiego. Wczoraj padł jakoś przy północy i to chyba nie pierwszy raz pada koło tej godziny.

GlassCutter:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 17, 2011, 09:20:08 ---Od 2500m spamowałem "jump", ale nic się nie stało - nawet gdy gate'a mnie zdecloakował i bylem na zero. I kolejny ship z podem. No jpkm.

--- Koniec cytatu ---

Też zwróciłem uwagę że spamowanie nic nie daje. Chociaż ja w tym wietrze zabezpieczenie ccp przed mega spamem wiadomości wysyłanych jednocześnie do serwera przez bloby próbujące przeskoczyć przez bramę.. Pro tip: klikaj raz na pół sekundy, raz na sekundę. Dla mnie to wygląda tak jakby klient sam blokował zbyt często powtarzające się czynności. I słusznie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej