Eve Online > NoobGarten

Pytania różne

<< < (2/3) > >>

Goomich:

--- Cytat: Colonel w Lipiec 04, 2011, 22:39:23 ---Corporate Hangar - to odwzorowanie hangarow korporacji do ktorej przynalezysz z identycznie nawanymi zakladkami, bardzo duza przestrzen na sprzet [ 40 000 m ]
--- Koniec cytatu ---

fyp.

Colonel:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 04, 2011, 22:47:12 ---fyp.

--- Koniec cytatu ---

no wcisnelo mi sie zerko wiecej :p

SokoleOko:
Kopanie na dwa hulki jest lepsze od kopania na hulka i Orkę.

Choć Orkę warto mieć do zbierania puszek z rudą.

ludekk:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 04, 2011, 23:21:38 ---Kopanie na dwa hulki jest lepsze od kopania na hulka i Orkę.

Choć Orkę warto mieć do zbierania puszek z rudą.

--- Koniec cytatu ---
Oj, chyba nie. Widziałem gdzie na oficjalnym forum dosc wiarygodne wyliczenia i wyszło gosciowi, ze Orca + Hulk = 2,3-2,4 Hulka:)

Poza tym dla mnie chyba lepiej bedzie orca i hulk bo czesto sobie gram w pracy na drugim lapku i wtedy przy takiej kombinacji to 2-3 kliki co 20 minut. Wtedy sa 2 pozyteczne rzeczy na raz, zarabiam real kase i ISK:)

SokoleOko:

--- Cytat: ludekk w Lipiec 05, 2011, 20:02:48 ---Oj, chyba nie. Widziałem gdzie na oficjalnym forum dosc wiarygodne wyliczenia i wyszło gosciowi, ze Orca + Hulk = 2,3-2,4 Hulka:)

--- Koniec cytatu ---

Bzdura totalna. Popatrz sobie w EFT:

Hulk solo (All V, 3 stripy T2 ze szkiełkami T2, brak innych modów i dron) -> 1302 m3/min
Ten sam hulk + Orca (All V, 3 mining linki) -> 1731 m3/min

Dodanie mining upgrade'ów czy implantów zwiększy wyniki, ale nie zmieni proprocji

Chyba jest oczywiste, że (2x1302=2604) > 1731 ?

Nawet jeśli weźmiesz pod uwagę, że co 6 zapełnionych puszek musisz lecieć na stację jednym Hulkiem, zamienić go na Orkę, wydować, zebrać puszki, wrócić, zostawić Orkę, wziąć Hulka - to nadal wynik 2xHulk będzie lepszy od Hulk + Orca.

--- Cytat: ludekk w Lipiec 05, 2011, 20:02:48 ---Poza tym dla mnie chyba lepiej bedzie orca i hulk bo czesto sobie gram w pracy na drugim lapku i wtedy przy takiej kombinacji to 2-3 kliki co 20 minut. Wtedy sa 2 pozyteczne rzeczy na raz, zarabiam real kase i ISK:)

--- Koniec cytatu ---

Jeśli kopiesz w hisecu to po prostu tracisz czas. W realiach Eve to jest poniżej pracy w McDonald's. Kopanie opłaca się w 0.0 (w systemach z upgrade'ami do gravimetriców), ale tam zapomnij o robieniu tego AFK.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej