Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pure Blind, Fade i Deklein

<< < (20/36) > >>

SokoleOko:

--- Cytat: Dark Flonoe w Lipiec 19, 2011, 23:33:42 ---http://kb.big-eve.com/?a=kill_detail&kll_id=23541 a taki ladny był piracki...szkoda

--- Koniec cytatu ---

To była naprawdę dobra walka - pierwszy gang NCDOT, który prowadziłem. Mówiłem gościowi, żeby nie brał tego Macha, ale cóż.

Generalnie widać, że towarzystwo zardzewiałe od "anchor, press F1" ale był fun, straty nie aż tak duże.

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 20, 2011, 01:20:52 ---To była naprawdę dobra walka - pierwszy gang NCDOT, który prowadziłem. Mówiłem gościowi, żeby nie brał tego Macha, ale cóż.
--- Koniec cytatu ---
grats :) a jak to jest z ta Wasza wyprowadzka fake czy lecicie gnebic rzr/mm/atlas?

James:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 20, 2011, 01:20:52 ---To była naprawdę dobra walka - pierwszy gang NCDOT, który prowadziłem. Mówiłem gościowi, żeby nie brał tego Macha, ale cóż.

Generalnie widać, że towarzystwo zardzewiałe od "anchor, press F1" ale był fun, straty nie aż tak duże.

--- Koniec cytatu ---

No i obyło się bez hotdropa, gratz ;)
Szkoda tylko że nie podejmowaliście walki bo w sumie nie było nas dużo więcej, mieliśmy max t1 bc i prawie żadnych logistyków

SokoleOko:

--- Cytat: James w Lipiec 20, 2011, 07:23:59 ---Szkoda tylko że nie podejmowaliście walki bo w sumie nie było nas dużo więcej, mieliśmy max t1 bc i prawie żadnych logistyków

--- Koniec cytatu ---

Chyba żartujesz... było Was bardzo dużo. No i walka została podjęta. Wcześniejsza zabawa służyła ustawieniu się w optymalnej pozycji.

sc0rp:
Spoko my blobujemy, elitepvp coalition to pure skill i zakonczmy ta nierowna dyskusje, to jak z Waszymi przenosinami do Delve i okolic? No pytam bo bylo by milo wiedziec czy mozna transfer raciarek robic ;)

A odnosnie RZR to wczoraj widzialem mining opa w hi secu z tego sojuszu.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej