Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pure Blind, Fade i Deklein

<< < (17/36) > >>

sc0rp:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 19, 2011, 13:04:41 ---Co do wczoraj: to byly nie skoordynowane proby poszukiwania bitki, a zanim sie sformowalismy bylo juz po akcji.

--- Koniec cytatu ---

To Wam i Nam zycze, aby dzis nie nawalila Wam (i standardowo Nam) koordynacja i abysmy musieli odpierac dywanowe naloty przez caly wieczor ;)

Goomich:
Da sie załatwić. Wyłączcie CJ.

sc0rp:

--- Cytat: Mona X w Lipiec 19, 2011, 13:37:20 ---Da sie załatwić. Wyłączcie CJ.

--- Koniec cytatu ---
Sami go wylaczcie my z mila checia dostarczymy Wam rozrywki w tym czasie ;)

garnoo:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 18, 2011, 12:25:40 ---Jesteś prawdziwym skarbem dla każdej korporacji... jak tylko robi się gorąco, to znikasz :)

--- Koniec cytatu ---

omg, widze ze trzeba byc 100% serious inaczej wyciagacie jakiesj smieszne wnioski/nadinterpretacje...

cbc od ok pol roku nie jest korporacja a zbieranina altow (posiadanie pulsu bylo jedynym wymogiem rekrutacji), jakies pol roku probowalem cos zmieniac - bez skutkow, coraz bardziej zirytowany odszedlem; po odejsciu dopiero sie czlowiek przekonal jakie jest cbc w kontaktach z ludzmi - to mnie utwierdzilo w przekonaniu ze nie warto tam wracac...

goraca w deklu bylo juz od dawna, a bardzo goraco sie zrobilo jak juz mnie tam nie bylo - wiec nie wiem co masz na mysli

SokoleOko:
To trochę zmienia postać rzeczy, ale musisz brać poprawkę, że zmiana barw w takim konkretnie momencie, naraża Cię na komentarze podobne do moich :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej