Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pure Blind, Fade i Deklein

<< < (5/36) > >>

James:
z dedykacja dla pana wyzej http://www.youtube.com/watch?v=_wHYPsBCSjU

"Goonsi walczyć jakoś nie chcieli w ostatnich dniach" poniewaz jak tylko zbierze sie flota wieksza niz 50 osob w systemie bez jammera to dropujecie 50 matek i 20 tytanow
przy bitkach klasycznych flot zazwyczaj dostajecie rowno po dupach

SokoleOko:

--- Cytat: James w Lipiec 16, 2011, 11:25:20 ---"Goonsi walczyć jakoś nie chcieli w ostatnich dniach" poniewaz jak tylko zbierze sie flota wieksza niz 50 osob w systemie bez jammera to dropujecie 50 matek i 20 tytanow
--- Koniec cytatu ---

Czy "Goon State of Mind" zabrania używania własnej cap floty?

--- Cytat: James w Lipiec 16, 2011, 11:25:20 ---przy bitkach klasycznych flot zazwyczaj dostajecie rowno po dupach

--- Koniec cytatu ---

To, że rozjechaliście puszczone na baita IRC nie znaczy, że my dostalismy po dupach - NCDOT zabiło Wam kilkadziesiąt BS-ów tracąc 2 (DWA) Tengu i parę shipów z supportu.

Anna Nietrzeba:

--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 16, 2011, 12:09:39 ---To, że rozjechaliście puszczone na baita IRC nie znaczy, że my dostalismy po dupach - NCDOT zabiło Wam kilkadziesiąt BS-ów tracąc 2 (DWA) Tengu i parę shipów z supportu.

--- Koniec cytatu ---

Jakieś 2-3 dni temu byliście w VFK i jakoś też dostaliście po dupie i raczej to nie była flota IRC  ;D. Miałem nawet twój statek jako primary ale cie koledzy wyrepowali. Tak czy owak dużo darmowego sprzętu nam przywieźliście.
Ale ja tam zwykły kerbir jestem i się nie znam...

SokoleOko:

--- Cytat: Anna Nietrzeba w Lipiec 16, 2011, 14:13:47 ---Jakieś 2-3 dni temu byliście w VFK i jakoś też dostaliście po dupie

--- Koniec cytatu ---

http://www.northern-coalition.co.uk/?a=kill_related&kll_id=70319

Straciliście więcej statków niż my, więc trudno to uznać "za dostanie po dupie". Raczej za remis ze wskazaniem.

To nie jest dobry FC - facet kapitalnie prowadzi gangi frytek, ale jak wsiada w cokolwiek większego, to kończy się czymś takim.

James:
nie mam zamiaru przerzucac sie tu linkami w ktorych jedziemy was bez mydla bo wiadomo - raz z tarcza, raz na tarczy ale od czasu poprawienia sytuacji z lagiem bitki klasycznych flot sa naprawde fajne i imho wasze dropowanie stada supercapsli na wszystko co sie rusza nie jest nawet smieszne - jest zalosne

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej