Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje

Pure Blind, Fade i Deklein

<< < (31/36) > >>

garnoo:
gdy jeszcze latalem po deklu dosc czesto mielismy zbiegi okolicznosci ze znaczna czesc floty wywalalo gdy flota ewoke byla blisko (wskakiwala na grid, do systemu etc), po zalogowaniu zazwyczaj nie bylo juz co zbierac

a tak poza tym sporo nowych ludzi zrobilo sie aktywnych w tym topicu :)

PS. co to za imprezka byla? http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=10228459 co to za jedni?

SokoleOko:

--- Cytat: garnoo w Lipiec 25, 2011, 00:23:18 ---PS. co to za imprezka byla? http://eve-kill.net/?a=kill_related&kll_id=10228459 co to za jedni?

--- Koniec cytatu ---

UPS, zwany powszechnie United Fail Service, są petami WN RA (jak mi się zdajeźle mi się zdawało). No i dostali klapsa od PL.

Lt Rook:
UPS to pety RA, znaczy wg ogólnie przyjętych zasad są to pety, natomiast PR RA (aka Diplo RA) twierdzi że jest to teraz "zaprzyjazniony allians PVP", "sojusznik", który nie płaci za to co posiada na terenie RA.

Sokół nie pamiętasz komu poskładaliśmy dwa supery i grządke triage-capsów w GW? Z udziałem NRDS time&co.  :P

GlassCutter:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 25, 2011, 01:20:29 ---UPS to pety RA, znaczy wg ogólnie przyjętych zasad są to pety, natomiast PR RA (aka Diplo RA) twierdzi że jest to teraz "zaprzyjazniony allians PVP", "sojusznik", który nie płaci za to co posiada na terenie RA.

Sokół nie pamiętasz komu poskładaliśmy dwa supery i grządke triage-capsów w GW? Z udziałem NRDS time&co.  :P

--- Koniec cytatu ---

No ktoś musiał tam przeczyścić grid z bs'ów ;) Co UPS to myślałem że po tamtej wtopie nauczą się nie dropić superow przy każdej możliwej okazji :D

SokoleOko:

--- Cytat: Lt Rook w Lipiec 25, 2011, 01:20:29 ---Sokół nie pamiętasz komu poskładaliśmy dwa supery i grządke triage-capsów w GW? Z udziałem NRDS time&co.  :P

--- Koniec cytatu ---

Pamiętam, ale pomerdoliło mi się z podobnie failowatym IEGEX.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej