Eve Online > Korporacje, Sojusze & Organizacje - dyskusje
Pure Blind, Fade i Deklein
Villq:
Potwierdzam, dokładnie tak było. Na grida wskoczyło dokładnie jedno tengu i w tym momencie cała nasz flota dostała crasha evki. Nie laga, eve dostało crasha po stronie klienta. Ciekawy zbieg okoliczności zwłaszcza że około tydzień temu widziałem dokładnie taką samą sytuacje. Nie tłumaczcie się tym że wtedy dostaliście crasha bo wtedy to wy już oraliście cynajammera.
Goomich:
Wydało się Sokół, nie ma co zaprzeczać. W czerwcu Lulzsec wykradł wszystkie IP i teraz możemy wyłączyć Sphearem EVE każdemu. A jak będziecie się za mocno stawiać, to Święty Mikołaj (jedyna osoba, która jest w stanie to zrobić (tak, on gra w PL)) wybije okna wszystkim członkom waszej floty jednocześnie.
Doom:
I co jak już powybija szyby? Coś takiego: http://www.youtube.com/watch?v=tdb878e8Ryw ??? :P
SokoleOko:
W tym momencie jestem na roamie frytek. Czekamy na gejcie, wskoczyło Wasze Loki i wszystkich nas wywaliło z gry... więc, lol, metagaming.
sc0rp:
--- Cytat: SokoleOko w Lipiec 23, 2011, 23:43:37 ---W tym momencie jestem na roamie frytek. Czekamy na gejcie, wskoczyło Wasze Loki i wszystkich nas wywaliło z gry... więc, lol, metagaming.
--- Koniec cytatu ---
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej