Śmietnisko > Flamewar

Darka i Puszka rozmowy trolowane

<< < (6/9) > >>

kamel:

--- Cytat: HammerSnake w Lipiec 03, 2011, 16:09:24 ---Zabawny jesteś. 8)

--- Koniec cytatu ---

Słabe   ::)

--- Cytat: VonBeerpuszken w Lipiec 03, 2011, 16:53:47 ---Yyyyyy.... których?...
Jak na razie są dwa  ;) Twój i Hammera równoważące się  :)

--- Koniec cytatu ---

przytaczać i szukać po forum mi się nie chce ale chodzi ogólnie o najróżniejsze  tematy które przewijały się przez centrale od jakiegoś czasu a sporo w nich było tzw. potocznie kwiku z Darka i CBC.

8)

VonBeerpuszken:
Wlasnie o tym wspominalem wczesniej, to ze w korpie jest ktos kto robi wieczna beke nie znaczy ze caly korp taki jest.

kamel:
A ja wcześniej wyraziłem zrozumienie takiego toku myślenia aczkolwiek zasugerowałem też taki : masz firmę zatrudniasz kilku ludzi i jedna osoba zrobiła wtopę na całej linii obsmarowali cię w gazetach itp. i dużo ludzi ma już złą opinię chociaż masz dużo innych ludzi którzy wykonują kawał dobrej pracy ALE niestety opinia została zszargana przez jednego idiotę. Twojego podejścia nie potępiam aczkolwiek pokazuję też inne :)

Bardziej dobitnie już nie wytłumaczę chyba, że Gauncik zrobi komiks żeby dotarło :)

Chupacabra:
VonBeerPuszken zrób nam ta przyjemność i pochwal się jakim to "absurdalnym" pomysłem zaskoczyłeś killera Darka Flonoe'a ?

Gaunt:
a puszeczkor i dark nie siedzą razem na tsie, że tak sobie jedziecie na forum ? :>
nie możecie po męsku załatwić sprawy na tsie drąc się na siebie ?

:D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej