Eve Online > Przedpokój

Isengrimus

<< < (3/4) > >>

Isengrim:
Pozywiem, owidim jak mawiali starozytni Rosjanie (albo jakos podobnie). Na razie Yarrr nie ma sova, a jest w nim dobra zabawa (przynajmniej 3 miesiace temu byla). Moze kiedys sie przeniose do deep 0.0 (jak nas nie zmonokluja do konca... :( ).

AreQ:
Ja jako osoba zarabiająca w neispokojnym NPC 0.0 moge powiedzieć że i tak się da przyjemnie zarabiać, bez spokoju i z odrobiną adrenalinki ;-) Chociaż wszystko jest względne, czasem to było dużo bezpieczniejsze na misji w NPC niż na anomalce w sov 0.0.
Ale jak chcesz zarabiać spokojnie i bez stresu pobaw się w handel ;-) (Empire, 0.0, oba). Pamiętaj że największy fun to PvP a reszta to tylko zarobienie na to PvP ;-)

Tloluvin:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Czerwiec 30, 2011, 11:01:49 ---Ale jak chcesz zarabiać spokojnie i bez stresu pobaw się w handel ;-) (Empire, 0.0, oba).
--- Koniec cytatu ---
To tak jakby powiedziec - chcesz spokojnej rozrywki rzuc wedkarstwo i idz z nozem zapolowac na niedzwiedzia  >:D

AreQ:
Nie.

Isengrim:
Eee handel to nie. Jednak strzelanie wydaje mi sie nieodlaczna czescia zarabiania (i nie chodzi tylko o strzelanie do mnie ;)).

No nic, do powrotu do EvE zostaly 2 godziny i 43 minuty.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej