Forum Gry > Inne gry

Alternatywy dla Eve? było: [Odp: Do boju Po....gracze EVE online o przyszlosc tej gry.]

<< < (6/6)

HammerSnake:
w sumie też czekam na swotor, ale zamierzam ściągnąć traila i zwiedzić świat  :P

Xeovar:
Ja mam nadzieję że SWTOR to będzie prawdziwy rpg z dobrą historią grywalny w grupach kilkuosobowych.
Bo na nic innego bym nie liczył z tym tytułem....

DFO grałem, jest spoko. Mniej złożone jak chodzi o industry i mechanike niz eve, ale bardzo dobrze dopasowane do konwencji fantasy, dużo jest celowo utrudniane (jak np loot po itemie z okienka do okienka, lezacych na sobie i sie zaslaniających, jak w UO daaaawno temu). Dosc duzy grind (po przyspieszaniu, kiedys byl masakryczny) ale wszystko skill based i szybko mozna miec grywalna postać a gra de facto jest fpsem (i to dokładnie F bo TPP to się włącza tylko jak masz wyjętą pałę do magii). Imo dobra gra.
To co warto o niej dodać to NIESAMOWICIE ZAJEBISCIE ZAPROJEKTOWANY swiat. Nie widziałem nigdy lepiej zaprojektowanego swiata, wykorzystujacego kazdy kawalek terenu, nie ma nic identycznego a czasem mozna odkryc jakąś jaskinie albo coś po dwóch tygodniach jeżdzenia koło niej 3x dziennie...

laphiel:
jest jescze jedna mozliwosc:

http://www.swgemu.com

pre-Cu ^^

AreQ:

--- Cytat: Xeovar w Czerwiec 28, 2011, 22:06:17 ---Ja mam nadzieję że SWTOR to będzie prawdziwy rpg z dobrą historią grywalny w grupach kilkuosobowych.
Bo na nic innego bym nie liczył z tym tytułem....
--- Koniec cytatu ---
Między innymi tym ma być właśnie. Historia ma stanowić naprawdę dużą rzecz, bah, nawet jheden z beta testerów mówił, iż robiąc questy i rozwijając historię lepiej się expi niż próbać grindować. Bioware widać nie robi gry z grindem:) i to bardzo dobrze.

Swego czasu miaa powstać gra na pdostawie StarGate, ale neistety, studio zbankrutowało i nikt nie chce tego przejąć, a mogłoby to też być coś naprawdę dobrego. Może by tak nie zepsuli jak Battlestara:P

Generalnie zanim zacząłem grać w Eve szukałem jakiekogolwiek MMO w klimacie SF, i niestety ;-) Eve była jedynym który się do czegokolwiek nadawał:) I zacząłem grać mimo że była płatna co wcześniej mi się nie zdarzało :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej