Forum Gry > Inne gry

Alternatywy dla Eve? było: [Odp: Do boju Po....gracze EVE online o przyszlosc tej gry.]

(1/6) > >>

yalien:

--- Cytat: Pol Kent w Czerwiec 28, 2011, 09:29:44 ---To już było wałkowane. Niestety oprócz zawieszenia subskrybcji czy w wersji hard skasowana konta możemy tylko modlić się o konkurencyjną gierkę.  :( Niestety jak tu już ludzie pisali, raczej pewne jest, że znajdą się amerykańskie (inne) nastolatki gotowe płacić w IS za różne rzeczy. Więc dla hardcorowców pozostaje słynne adapt or die...albo znajdź nową grę. :(

--- Koniec cytatu ---

hmm, to może tak:
- czy jest obecnie alternatywne MMO w stylu EVE
- czy szykuje się jakieś alternatywne interesujęce space MMO

AreQ:
AFAIK nie ma żadnego i nie będzie prezentującego poziomu Eve. oprócz wymienianego to dodać można Star Trek Online, ale nawet jako fan Star Treka mogę Ci powiedzieć nie graj w to. Do Eve to się w ogóle nie umywa. I ogólnie ssie (albo jak kto woli, właśnie nie chce nawet possać).

Z ciekawszych MMO jakie zostaną wydane niedługo to Star Wars The Old Republic, aczkolwiek to nie będzie Space MMO.

Jako że ten post i poprzedni zasługują na przeniesienie do Offtopicu do własnego tematu, od razu zapytam:
Czy tylko ja na SWTOR czekam czy są na Centrali inni również oczekujący? Ja nie mam jednak zamiaru przestać grać w Eve bo to 2 różne gry.

silvia:
Ploty chodza o Jumpgate Evolution w sierpniu...

HammerSnake:
W stylu w eve masz niszowe darkfall online.

-full loot
-skupione na pvp
-pve to grind

Cała reszta to klony wowa/lineage.

Wspominany wyżej Star Wars The Old Republic to też klon wowa. W wielu wywiadach twórcy mówili właśnie, że wzorowali się na wowie.

FN:

--- Cytat: Arkadiusz Harrington w Czerwiec 28, 2011, 10:08:24 ---Jako że ten post i poprzedni zasługują na przeniesienie do Offtopicu do własnego tematu, od razu zapytam:
Czy tylko ja na SWTOR czekam czy są na Centrali inni również oczekujący? Ja nie mam jednak zamiaru przestać grać w Eve bo to 2 różne gry.

--- Koniec cytatu ---

+1
 0bserwuje rozwój od 2008r tego mmo , ostatni game play zyskał 300% do dynamiki  w stosunku np. do gp. z E3 2010. co mnie bardzo ucieszyło (sry za offtop)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej