Eve Online > Wsparcie techniczne
Problem z windows 7 po starcie.
Asag:
W sterownikach myszki (Oscar) usunąłem funkcje z przycisku ale nic to nie dało.
Przypadkiem jednak zauważyłem coś. Podczas gry mając otwarte Items wypiąłem myszkę chcąc sprawdzić czy zadziała mi Ctrl + A. Nie zadziałał. Wpiąłem więc myszkę z powrotem, zminimalizowałem alt tabem grę by ją wyłączyć (bo esc ani alt f4 też nie działa) i okazało się że nie mogę kliknąć prawym na pasku zadań ponieważ było dokładnie tak jak zaraz po włączeniu komputera. Tzn nieaktywny pulpit i pasek zadań. Szybki Ctrl + Alt + Del i dopiero wtedy znów stał się "aktywny".
Wychodzi więc na to że to chyba myszka.
EDIT:
To ewidentnie myszka. Po odpięciu jej i restarcie kompa zero problemów. Normalnie dało się z pulpitu programy uruchamiać.
EDIT2:
Hmm, ma ktoś jakieś propozycje myszek w cenie około 60-80 złotych z dwoma bocznymi dodatkowymi przyciskami? Niby są nowe modele A4Techa i byłem z niej bardzo zadowolony (zwłaszcza zmienienie dpi w "locie") no ale jeżeli znów ma paść po paru miesiącach użytkowania to raczej odpada :/
NeX:
Myszki jak myszki, czasem zdychają. W tej cenie kup nowego X7. Nic ciekawszego nie ma w okolicy 50 - 70 zł
Ranshe:
Kup sobie jakiegoś taniego logitecha, ja ostatnio miałem jakąś fajną gamerską razera i po roku ok. musiałem wrócić do logitecha właśnie który latek już sobie liczy dużo więcej a nadal działa (już nawet nie wiem jaki to model bo tak ze 2 lata temu zniknęły ze spodu wszelkie napisy) :)
[VIDE] Herezja:
Ja dla odmiany polecam tę myszkę czyli A4TECH X-710FS (w wersji optycznej)
http://tanio.pl/40464539,Laserowa-mysz-A4-TECH-X-710FS-1-USB,tanio.html
Przetrwała w mojej kafei netowej przynajmniej rok i sam korzystam z niej do dziś (miałem ich kilka ale rozdałem lub posprzedawałem wraz z kompami gdy kafejkę zamykałem)
W skrócie nieśmiertelna i bardzo wygodna myszka za grosze.
Orli1983:
u mnie po zainstalowaniu tych poprawek przestala dzialac klawiatura i myszka okazalo sie ze windows twierdzi ze te sterowniki sa niepodpisane cyfrowo i ich nie uruchamia....i w sumie tez nie wiem jak to rozwiazac - na razie odpalam w winde z opcja spod f8 ;/
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej