Eve Online > Dyskusje ogólne
Noble Exchange
Eleeist:
http://massively.joystiq.com/2011/06/21/controversy-brewing-over-eve-online-microtransactions/
Zaczyna się robić nieciekawie :( .
Xarthias:
To już trzeci temat na ten temat... :P
Siri Irme:
No i niech się robi szum wokół tego. Czy CCP myśli, że poświęcę 3 plexy na jakieś okularki? No szok. Jeszcze gdyby był jakiś wybór. A tu g... w tym sklepie jest. Ale na pewno z czasem dodadzą więcej. Tylko, że ja wolę kupić sobie miesiąc gry za darmo niż parę nowych butów... Pierwsze wrażenie w moim wypadku mocno na minus.
HammerSnake:
--- Cytuj ---Tylko, że ja wolę kupić sobie miesiąc gry za darmo niż parę nowych butów... Pierwsze wrażenie w moim wypadku mocno na minus.
--- Koniec cytatu ---
Nie rozumiem skoro z założenia/dla zasady nie będziesz tam nic kupować to po co się denerwujesz, interesujesz tą sprawą i jeszcze postujesz ? hehe
Ceny dziwne, powinni dać coś z przedziału 5-15 euro i wybór karta (zakup przez www) lub sklep w grze waluta plexa. W tf2 to się doskonale sprawdziło. No ale ich sprawa.
Siri Irme:
--- Cytat: HammerSnake w Czerwiec 22, 2011, 11:15:10 ---Nie rozumiem skoro z założenia/dla zasady nie będziesz tam nic kupować
--- Koniec cytatu ---
Gdzie coś takiego napisałem?
Chętnie bym coś kupił ale nie mam obecnie za bardzo w czym wybierać, no i nie przy takich cenach.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej