Eve Online > Incarna

Incarna, patchnoty.

<< < (64/69) > >>

Pynio:
Bardzo cieszą mnie zmiany, które planują. Podstawa to ship spinning i nie chodzi o typ rozwiązania, a o to, że jednak chyba ktoś tam słucha co się do nich mówi (fakt, że trzeba mówić "młotkiem w głowę"). Druga strona to jakby nie było zbliżający się w marcu zjazd graczy :) Wiem wiem... mamy jeszcze sporo czasu ale podejrzewam, że i tak zbiorą spory łomot.
Co do czcionki to napiszę tak - przeczytałem i myślę - czad... jak zobaczyłem czcionkę pomyślałem - wiek XIII w czasach Eve Online. Katastrofa. Jednak to przegryzę, tak jak pisał szanowny przed(pisacz) :) czcionka to nie jest prosta sprawa i zaprojektowanie jej jest zdecydowanie niełatwą sprawą. Mam nadzieję, że ją zmienią. Jak zresztą wyraźnie napisane jest w tekście jej dotyczącym - wszystko jest w fazie projektu.

ps. nowy post się pojawił - obecna czcionka w opcji rozstrzelenia wygląda świetnie.

garnoo:
zamiast jakis glupich rzeczy powinni wprowadzic obrotomierz i topliste w najlepszymi wynikami w kreceniu shipem - tak w ramach niespodzianki
mi by to wystarczylo jako zimowe rozszerzenie  :P

Kara Mon:
Ludzie chcieli nowej czcionki i CCP w swej zajebistosci daje to a wy jeszcze marudzicie ? Oj ale zaraz , ktos kiedys wspominal ze nie tylko nowa czcionka ale i czytelna . Po tych ich screenach zastanawiam sie czy teraz u mnie na ekranie nie bedzie widac tylko jakichs mrowek , obecna wyglada tandetnie w wysokich rozdzialkach na duzym ekranie  :-\

NoN Sens:

--- Cytat: garnoo w Wrzesień 21, 2011, 22:58:02 ---zamiast jakis glupich rzeczy powinni wprowadzic obrotomierz i topliste w najlepszymi wynikami w kreceniu shipem - tak w ramach niespodzianki
mi by to wystarczylo jako zimowe rozszerzenie  :P

--- Koniec cytatu ---

Genialny  pomysł
mam nadzieje że CCP o nim usłyszy  ;D
- a nowa czcionka jaka by nie była to i tak będzie lepsza od obecnej imo

garnoo:
ale ta nowa jakos mi nie przypada do gustu... przypominaja mi sie stare mmo z przed 10lat  :-\

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej